Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. február 26., csütörtök

20.002 - Lázár János üzent: „A Heti Válasz ellenséges velem” > Bódis András > / 2015.02.25., szerda 12:35 /

Lázár János üzent: „A Heti Válasz ellenséges velem"

/ 2015.02.25., szerda 12:35 /

  Fotó: MTI/Kovács Attila


  Levelet kaptunk Lázár Jánostól. „Velem kapcsolatos ellenséges írásaik az elmúlt években csak megerősítették a választóimat, hogy ügyeiket és képviseletüket rám bízzák" – írja.

  Zsuppán András kollégám hétfő esti Rosta-bejegyzésében idézni bátorkodott a Miniszterelnökséget vezető miniszter „ironikus, önironikus" parlamenti felszólalását. Írásunk megjelenése után levelet kaptunk Lázár Jánostól, melyet az alábbiakban teljes egészében és kommentár nélkül közlünk.

  Tisztelt Zsuppán András!
  Jó ideje nem tartozom a Heti Válasz által futtatott politikusok közé, így megtisztelő, hogy a szerkesztőség a parlamenti mondataim között szemlézve idézi ironikus, önironikus gondolataimat. Mielőtt azonban elhamarkodott következtetéseket vonnának le, röviden segítenék az értelmezésben:

  1. Sok munkám van, többet nem vállalok.

  2. Igyekszem a nagy felelősségnek és feladataimnak megfelelni, ami egyedül lehetetlen lenne, ezért dolgozom az elmúlt 25 év államigazgatásának legjobb csapatával.

  3. Aki ismer, tudhatja: soha nem ülök a babérjaimon, maximalista vagyok, mindig elégedetlen magammal és a velem dolgozókkal.

  Mindennek azonban semmi köze nincs semmiféle hatalomhoz! A munkámat feladatként és szolgálatként fogom fel, amelyet igyekszem a legjobban elvégezni és teljesíteni. Hitem szerint csak ebben mérhető egy politikus sikere. 
  A Heti Válasz és a valasz.hu cikkeiben mondataim tudatos félremagyarázása azért nem zavar, mert velem kapcsolatos ellenséges írásaik az elmúlt években csak megerősítették a választóimat, hogy ügyeiket és képviseletüket rám bízzák.

  Lázár János
  országgyűlési képviselő
  Miniszterelnökséget vezető miniszter