Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. április 13., csütörtök

22.042 - ​​Szalontai Béla: Sajnos a mostani kormány NEM tud egyről a kettőre jutni.


Feladó: Béla
​​
Szalontai

Dátum: 2017. április 12. 16:48
Tárgy: Re: ​22.025 - ​ Morvai Krisztina felszólalása a Magyar Országgyűlésben rendezett politikai vitanapon, 2017. április 10-én.
Címzett: 

Köszönöm, hogy Rózsika is megkapta a levelem. Igaz reakció nincs.Ezt nem mindenki ismeri, mert nem jutott el mindenkihez, annyira egyoldalas.....
Azt is köszönöm, hogy Drábik előadása felkerült. Szerintem FONTOS, és PONTOS  elemzés.
​​
Sajnos a mostani kormány NEM tud egyről a kettőre jutni. Megindít valamit, aztán nem győz belőle kihátrálni. Fél is, és egyre gyengébb. Hiába sorolják oldalakon keresztül a jókat, a mínuszokat   senki nem említi, mintha nem is lenne. Pedig van Ki kellene teregetni az igazságot, de ettől is félnek, miként Tramp, a szabadkőműves zsidóktól.  "...mert övék az ország a hatalom! Mindörökké...."
A Krisztina és a többi szintén zsidó/félzsidó, meg örüljön, hogy ennyire jövedelmező állása van, és halálra keresheti magát. Erre többé ilyen alkalma NEM  lesz. (nemrégen  -neki is-  küldtem egy fizetési elszámolást. Óriási pénzeket keresnek, a semmiért, mert értelmes intézkedés az NINCS!
A helyzet olyan mint '55-56 ban  egyre több az elégedetlenkedő, aminek CSAK egy része jogos (ezt kellene kimondani! nem azt várni, hogy sorosgyuriák majd kiböfögik háromszorosra pumpálva!!!!! Azt mindenki hinni fogja, tacepaókon terjesztik majd!  "...na ugye mondtuk!...." és jön a következmény.
Ha most VÁRATLANUL  rendkívüli választásokat írnának ki! (nem megvárva a liberósok tetteit!) egyben tételesen beismernék a beismerendőt, akár vizsgálhatóan, és ami "rossz" pénzből jött azt látványosan visszaadnák/lemondanának róla, és a harácsolókat néven neveznék, és újbóli láshoz ,  -a tűzhöz közel!-  nem engednék, a nép  -esetleg- megbocsájtana, akár győzhetne is. 
Így azonban előbb, (esetleg) utóbb NAGY BUKTA lesz.
Ameddig ezt nem teszik meg nem magyar érdekért harcolnak, hanem a sajátjukért. Ezt kellene felfogni mindazoknak akik féloldalasan  irkálják a támogatást.
Nekik KÜLÖNÖSEN  ajánlott a Drábik beszélgetés  ÉRTELMES  végignézése. Akinek van egy csöpp esze, az azonnal észreveszi az analógiákat!
-szalontay-