Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. április 26., szerda

22.104 - ​Stoffán György: MAGYARNAK NEVEZVE MAGUKAT SZÓLALTAK FEL A MAGYARSÁG ELLEN..> ​2017-04-26


Feladó: Rózsa Szigeti
Dátum: 2017. április 26. 23:11
Tárgy: HÁNYINGER BRÜSSZELBEN - MAGYARNAK NEVEZVE MAGUKAT SZÓLALTAK FEL A MAGYARSÁG ELLEN.....
Címzett:


http://polgarportal.hu/dogszag/

Dögszag

​​
2017-04-26 Stoffán György, Vélemény

A meztelen csigának összehasonlíthatatlanul nagyobb becsülete van előttem – még akkor is, amikor gusztustalan nyálkáját húzza maga után –, mint azoknak az ócska, takonygerincű senkiknek, akik nagy pénzekért saját hazájukat, és a magyar nemzetet ócsárolták ma hamisan vádaskodva Brüsszelben.

Ma Európa minden vezetője és pártjai egytől egyig Schwartz (Sörös-Soros) George-ot mozgató pénzhatalom zsebében vannak. Ennyi aljasságot, ocsmány hazudozást, jellemtelen és saját népeiket is megölni készülő bűnöző politikust nem láttam még egyszerre… A pénz, a Mammon valami nyálkás, undorító féreggé tette az Uniós frakciótagokat, akiket hamarosan felemészt az, amit tettek Európával.

Jelzőzhetetlen ama néhány pondró is, akik „magyarnak" nevezve magukat szólaltak fel a magyarság ellen, Magyarország ellen, Orbán Viktor miniszterelnök ellen hazudozva és olyan aljassággal, amelyhez képest Hitler, Sztálin és Lenin, de még Rosenfeld Matyi bácsi is csupán megtévedt kisinasok voltak.  

Egy hullarabló pénzén, árultak hazát ma olyanokkal árulva egy gyékényen, akik saját népüket is kiszolgáltatják ócska, liberálisnak nevezett szennyüket tartva egyedüli megváltónak… és saját lányaikat, fiaikat, asszonyaikat teszik ki az erőszaknak, a férfiakat a halálnak, a nemzetüket hitük maradványait és kultúrájukat a pusztulásnak… s talán meg is érdemlik ezt azok a nemzetek, amelyek odáig süllyedtek, hogy árulóikat választották meg saját képviseletük ellátására.  

Lélekben a történtek miatt összehívtam a magam statáriális bíróságát, megvizsgáltam az ügyet, és nem találtam mentséget a hazaárulásra. Lélekbíróságom ezeket az embernek látszó egyedeket halálra ítélte. Az ítéletet végre is hajtottam lélekben. S most bűzlő dögként rothadnak emlékezetemben, mert is nem temettem el őket. Bírhatatlan dögszaguk állandóan érződjék! El ne felejtsem, s a nemzet se felejtse: – van még néhány ebből a most lélekben kivégzett trágyadombra való moslékból. Amely képes arra, hogy nemzetét idegen pénzen, idegenben, aljas hazugságokkal, a világ előtt sárba tiporja. Igaz, könnyű nekik, hiszen az Unió parlamentjének többsége is efféle kiüresedett, ócska bűzlő, foszladozó dög, akik „saját" nemzetüket gyilkoltatják halomra hamarosan.  

Niedermüller, Balczó, Jávor, Újhelyi számomra nincs többé. Nem kérdezem nemzetiségüket, vallásukat, politikai hovatartozásukat. Egyetlen dolog köti össze őket: gerinctelen hazaárulók, akik történelmünket, nagyjainkat, értékeinket adták el – Schwartz Sörös – Soros bácsi harminc ezüstjéért, majd lelkemben rothadó döggé lettek… hiszen csak az ember tud meghalni…

Lelkemből kipusztítottam tehát őket, mert nagy teher volna hordani a kereszténység és a magyarság ellen véghezvitt legaljasabb bűn elkövetőinek emlékezetét… Így pedig, nincs többé dolgom velük…

​​
Stoffán György