Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. április 16., vasárnap

22.063 - Kántor József:... "kampányfőpróba avagy a NÉPÁTVERÉS folytatása"? > ​2017. április 15. 18:18


Feladó: József Kántor
Dátum:
​​
2017. április 15. 18:18
Tárgy: "kampányfőpróba avagy a NÉPÁTVERÉS folytatása"???
Címzett: 

Tisztelt Hölgyek és Urak!
Tisztelt  HUN_MAGYAROK!

A "kampány főpróbája" zajlik,és az már most látható,hogy a 2018-as "voksolás sorsdöntő" lesz: mondta a "Magyar Időknek" Orbán Viktor! 
A miniszterelnök a lap MAI - azaz szombati számában megjelent "húsvéti" interjúban hozzátette: Magyarországon a nemzeti kormányzás folyamatos nyomás és támadás alatt áll,így minden "választás" legfontosabb tétje,hogy a MAGYAR Emberek ÉRDEKÉT szolgáló Országgyűlésünk és kormányunk lesz-e,vagy idegen érdekeket szolgál majd !
" Egy érvelés - és vitaalapú rendszerben elkerülhetetlen,hogy véleménykülönbségek legyenek! A kérdés az --  megvan-e bennünk a BÉKÉS egyet nem értés képessége"!

És gyors ütemben ÉRKEZIK a "zseniális" kormányzásokat produkáló "mszp" megszólalása! ---- Az MSZP szerint a miniszterelnök hosszú évek óta először "magyarázkodik,érzi hogy hatalma megroppant,személyével és politikájával szemben EGYRE nő az ellenállás"!
KÖZLEMÉNYÜKBEN kiemelték: a kormányfő "bukott diktátorok módszere szerint"  - azt próbálja magával és környezetével elhitetni,hogy az ellene lázadó MILLIÓK  mind külföldi pénzen,külföldi érdeket szolgálva,külföldi megbízásból végzik tevékenységüket"! HOZZÁTETTÉK: az Európai párti fiatalság szólásszabadságot,tanszabadságot és tisztességes feltételekkel lebonyolított SZABAD választásokat követel!

Tisztelt Hölgyek és Urak!
Tisztelt HUN_MAGYAROK!

Ugye milyen "ismerősen" csengenek EZEK a "jobb és bal avagy bal és jobb" -- a magyart NÉPET  félrevezető,lezüllesztő,kifosz,FOLYAMATOSAN hűjének néző, BECSAPÁSRA  magyarán LESZARÁSRA épülő  KI és BE szólások???!!!

Először is:  hol is,és hogyan is NEMZETI a mai "kormányzás"??? Hol is a MAGYAR EMBEREK szolgálása???!!!
Másodszor is:  az IDEGEN érdekek szolgálása tekintetében ---- ha ez a "kormány"  NEMZETI lenne,akkor a "kormány"  NEM TŰRNÉ az olyan és NEM VÉLETLEN megszólalásokat - amilyen ELHANGZOTT a  "migráns ügyi népszavazás"  előtt  " völner pál - a népszavazás azért is fontos.mert VESZÉLYBEN van a zsidó kereszténységünk is!!! HOPPÁ - csakugyan és NEMZETIESEN???   Áldott Békés "hanukát" kívánt O.V. a "magyar zsidó közösség  valamennyi tagjának és zsidó szervezetek vezetőinek" és ÍRTA:  nagy tisztelettel köszöntöm önöket a fény ünnepén. Minden család,minden közösség életében fontos összetartó erő,ha évről évre együtt emlékeznek a múltjuk  jelentős eseményeire,és közösen adnak hálát  a szabadításért! HOZZÁTETTE: hogy az ősök hite és kitartása nemcsak példát mutathat a JELENNEK,hanem REMÉNYT és BIZTATÁST is adhat a JÖVŐ generációknak!!!  HOL IS ITT az ŐSI MAGYAR Történelem IGAZ és VALÓS  feltárása??? 
Harnadszor is:  milyen "magyar emberek érdekét" is SZOLGÁLÓ  "országgyűlést és kormányt is"???

Az  MSZP gyors ütemű és "zseniális" megszólalására:  VALÓBAN nő az ellenállás,no de nehogy azt  tessenek már ELHINNI,hogy akkor MOST ismét és újra .....  olyan VÁLTÓGARÁZDÁLKODÁSOS  kormányzás?!!! No NE NE!!!  Milyen szerepet is tetszettek JÁTSZANI az EU-s belépés során??? Honnan tetszenek tudni,hogy a  MAGYAR FIATALOK  mind  Európai párti???!!! HONNAN is jött az MSZP??? Kik is önök egyáltalán???  Önök sem különbek a MAI "kormánynál" - a gyökérzetük is  EGY  TŐRŐL  fakadó és ÁLMAGYAR!!!

Tisztelt Hölgyek és Urak!
Tisztelt HUN_MAGYAROK!

MONDTUK - MONDJUK,hogy a "párt"  :  emberek csoportja,amely megakarja ragadni a HATALMAT,hogy lehetősége nyíljon "programja"  megvalósítására!!! A "párt" szó - jelentése: rész!!! Ha "pártokra" oszlunk, azt jelenti: RÉSZEKRE oszlunk!!! HA a "párt" a NÉP része,vajon kivel ÁLL szemben???  Nyilván :  a NÉP többi részével,mely NEM KÖVETI!!! MINDEN "párt" elsősorban NEM az egész NÉP, hanem a saját maga és követői érdekében tevékenykedik!!! A "pártérdekek" elhomályosítják a  NEMZETI ÉRDEKEKET!!! A "pártok" érdeke,de még a LÉTEZÉSÜK sem azonos a  VÁLASZTÓK ÉRDEKEIVEL!!! A  "pártok" versengése -- ELTORZÍTJA a NÉPAKARATOT!!! 
A "pártok" közötti harc sokkal nagyobb bajt hozott és hoz a  NÉP számára: mint a háború,éhínség,dögvész vagy más Istencsapás!!!  A "pártok" - sokak ŐRÜLTSÉGE - KEVESEK érdekének szolgálatára!!!

VISSZA - VISSZA az Ősi Gyökereinkhez,melyhez IGAZ-VALÓS támpontot nyújt az alábbi honlap:  www.fiberweb.hu/taara!!!
Mindezek FÉNYÉBEN - a MAGYAR a világ ŐSNÉPE,hol a nyelvezete az EMBERISÉG ősnyelve!!!

Tisztelt Hölgyek és Urak - Tisztelt HUN_MAGYAROK!  -  őseink sohasem ismerték a "szentek" fogalmát,sohasem ismerték az "angyalok" fogalmát: NAGYSÁGUKAT és BIRODALOMALKOTÓ képességüket  a TERMÉSZET alapos megfigyelésének és az abból fakadó hatalmas TUDÁS,no és persze az ANYAKÖZPONTÚ Társadalmi Rend  csodálatos szépsége,stb. adta!!! S LETTEK: a MAG NÉPE!!! LETTEK - és a tündérek ragyogták be a FÉNY-atya  FÉNY-szüze  FÉNY-fia  SZENTHÁROMSÁGÁBAN!!!
 
Üdvözlettel:  HUN_MAGYAROK AZ ŐSI HUNNIÁÉRT