Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. április 30., vasárnap

22.116 - ​Gyurcsány és Botka. Jó ideje már csak a sajtóban gyalázzák egymást...

Most őszintén! Te rábíznád ezekre a sorsodat?

2017.04.29.

Miközben válságok sora söpör végig a világon, miközben recseg-ropog ez Európai Unió, az eurózóna az összeomlás határán van, miközben migránsok millióinak áradata fenyeget, a magyar balliberális oldalnak erre egyetlen válasza van: ki kivel és miért nem hajlandó összefogni.

Gyurcsány és Botka. Jó ideje már csak a sajtóban gyalázzák egymást...
​​
Gyurcsány és Botka. Jó ideje már csak a sajtóban gyalázzák egymást...

Totális inkompetencia, zűrzavar, anarchia, féktelen gyűlölködés, irigység, ármány és sunyiság. Nagyjából ez jellemzi ma a magyar baloldalt és a liberálisokat.

Alig egy évvel a választások előtt semmi mondanivalójuk nincs a magyar emberek számára arról, hogy mit csinálnának kormányra kerülve, ám arról mindennap értesülhetünk tőlük, hogy ki a hiteltelen, ki a lejáratódott, kivel nem szabad összefogni a saját oldalukon.

A minap épp arról ment a leggagyibb bulvárcelebeket is megszégyenítő adok-kapok, hogy az mszp önző, megalázó, sértő, vállalhatatlan. Ami egyébként vitathatatlanul igaz, de a dk-s pártszóvivő szájából pont ugyanúgy hiteltelen és vállalhatatlan.

És az ilyen alpári üzengetésekkel, hátbatámadásokal, egymás gyalázásával, a kiszorítósdiról szóló sunyi kis cselekedeteikkel naponta teszik próbára a választópolgárok toleranciaküszöbét.

Amit ugyanis ebből egy átlagpolgár lát az pusztán annyi, hogy egyetlen balliberális pártnak sincs semmiféle érdemi mondanivalója az ország lényeges ügyeiről. Gyurcsányéknak, Botkáéknak, Karácsonyéknak, Juhász Péteréknek, Fordor Gáboréknak csak egymásról van mondanivalójuk. És az is kizárólag gyalázkodás. Ez pedig rajtuk kívül egészen biztosan senkit sem érdekel.

Nagyon egyszerűen kifejezve: joggal gondolja úgy, mintegy 10 millió ember ebben az országban, hogy ezek totálisan kormányképtelenek. Joggal gondolja úgy, mintegy 10 millió ember ebben az országban, hogy ezekre nem lehet rábízni egy ország sorsát…