Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. április 14., péntek

22.053 - ​HUN_MAGYAROK AZ ŐSI HUNNIÁÉRT: ​A "húsvét öröme" - kiűzi a szívekből a félelmet,...


Feladó: József Kántor
Dátum: 2017. április 14. 15:07
Tárgy: "EGYHÁZAK"???
Címzett:
​​

"nagypéntek és húsvét öröme"???!
"Jézus halálára emlékeznek"???!

Az "egyházi év"  - legcsendesebb napja,amikor Jézus elítélése,megkínzására,halálára és temetésére emlékeznek a keresztények - olvasható a "magyar katolikus püspöki konferencia" által az MTI-hez eljuttatott közleményében!

EZEN a napon - a "katolikus egyház" szigorú böjt megtartását kéri  a "hívektől" , a 18-60 év közöttiek HÁROMSZOR  étkezhetnek: és egyszer lakhatnak jól,valamint a 14 éves kortól a  húsételek fogyasztásától is tartózkodni kell !  "nagypénteken"  - nem mutatnak be "szentmisét" - a nap folyamán a templomokban elhangzik a LAMENTÁCIÓ és ÁLTALÁBAN délután három órakor: keresztútjárást  is tartanak!

​​
A "húsvét öröme"  -
kiűzi a szívekből a félelmet,és megerősíti "bennünk" a reményt: olvasható a  " magyarországi egyházak ökumenikus tanácsa /MEÖT/  és a "magyar katolikus püspöki konferencia /MKPK/ által eljuttatott húsvéti üzenetében!

A  "dokumentumot" aláíró Veres András győri megyés püspök,a  "magyar katolikus püspöki konferencia" elnöke - Steinbach József a / magyarországi egyházak ökumenikus tanácsa/ elnöke - Fischl  Vilmos a " magyarországi egyházak ökumenikus tanácsa/ főtitkára ---- VALAMINT: az "ökumenikus tanács" TAGEGYHÁZAINAK:  református-evangélikus-baptista-metodista-pünkösdi-anglikán és ortodox vezetői írták alá!  Jézus  feltámadásának örömhíre bejárja az egész világot :
"kilép ismét a templomok,imaházak kapuján - hogy megszólítsa a városokban és falvakban élőket,fiatalokat és öregeket! Úgy fogalmaztak - szeretjük az ÉLETET,ezért hirdetjük,hogy Krisztust nem a temetőben,a holtak között kell keresni! Húsvét reggelén - tanúskodó asszonyokkal és hozzájuk csatlakozott tanítványokkal együtt:  megtapasztalhatjuk,hogy Jézus és Krisztus maga az élet"!!!

Tisztelt Hölgyek és Urak!
Tisztelt HUN_MAGYAROK!

Nos ezek a "történelmi egyházak - EGYHÁZAK,
​ ​
szebbnél szebb, csodálatosabbnál csodálatosabb vezetőkkel és nevekkel ellátva"!!! 
IGEN - ez a zsidó judeo-"keresztény" hitvallás -------------  amely IRTÓZIK a valódi és igaz ŐSI  HUN_MAGYAR HITVALLÁSUNK  --- ÚR JÉZUSI  hitvallásától!!!

Tisztelt Hölgyek és Urak!
Tisztelt HUN_MAGYAROK!

ÚR JÉZUSUNK: sohasem volt a kereszten!!! SOHA-SOHA!!!

Üdvözlettel: 
​​
HUN_MAGYAROK AZ ŐSI HUNNIÁÉRT