Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 8., péntek

20.811 - Orbán József: ​Örvendek leveleidnek, melyek e szeretetből fakadnak és bár vannak benne takaró elemek az összetartozás tiszta.


Feladó: Jozsef Orban <
Dátum: 2016. január 2. 5:58
Tárgy: Re: 20.754 - 2/1 - köztársasági elnök televíziós újévi köszöntője 2016 első perceiben hangzott el, a szavait Weisz Fanni tolmácsolta jelnyelven.
Címzett: Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>

Kedves K. József

Először is a természetes Boldog Új Évet kívánok neked és szeretteidnek, kik közt magamat is sorolom.
​​

Örvendek leveleidnek, melyek e szeretetből fakadnak és bár vannak benne takaró elemek az összetartozás tiszta.
Megszólításom (K. József) onnan fakad, ahogyan én magam is O.József-ként szoktam alájegyezni, vagy Dr. Halász J-t  H, József-nek szólítani. Talán e József név kötelez a jó-ra, szeretetre. 

Gondom van a leveleid formátumával viszont, mert az túl széles az én gépemnek, és van, hogy alig tudom a sor másik felét előhozni. És ez csak a te leveleidnél van így.

Leveleid tartalma a jóindulat és remélem ehhez idegen politikai befolyások keveréke, amely a dolgok mélyebb kiismerésének hiányának érzetét keltik bennem. Volt ez így az MVSZ elnöke elleni támadás nálad megjelent visszhangja és más ilyen dolgok, akár Dr. A.János beszédéét is illetően. Lehet ez a még járható út a zsidó-keresztény hit vezérelve, ám annak célja még a megvalósítás hatalmával ugyancsak a szép szavak mögötti önfeladásba , öngyilkosságba vezetnek.

Egy tartalmas kibeszélésre lenne szükségünk, mert csak a megfelelő okosság lehet közös létünk irányának megigazítása.

Tudod, az Idő igaz és eldönti ami nem az. (P.Sándor)
Szeretettel:  O. József