Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 12., kedd

20.860 - ​ Kellemetlen részletek derültek ki a Hosszú Katinka-ügyről – 2016. 01. 12.


Feladó: Propeller
Dátum: 2016. január 12. 19:56
Tárgy: Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2016. 01. 12.



​​
Kellemetlen részletek derültek ki a Hosszú Katinka-ügyről
Kellemetlen részletek derültek ki a Hosszú Katinka-ügyről
Kiss László szövetségi kapitány Hosszú Katinka Facebook-oldaláról hétfőn értesült arról, hogy a versenyző és edzője már Austinban tartózkodik. A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) és a kapitány arról sem kapott tájékoztatást, hogy meddig lesznek távol, hazautaznak-e a versenyről, vagy a továbbiakban külföldön készülnek – áll a MÚSZ keddi közleményében.
Elszámoltatás: ártatlan a szocialista politikus
Bűncselekmény hiányában felmentette Schwartz Bélát, Ajka szocialista polgármesterét a Veszprémi Törvényszék a jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és zsarolás bűntettében ellene emelt vádak alól kedden.
Tarlós begurult, minisztériumi dolgozót rúgna ki
Tarlós begurult, minisztériumi dolgozót rúgna ki
Lassan nem is kell ide ellenzék, ha az ember ütős politikai csörtéket akar látni, hiszen itt van nekünk Tarlós István fideszes főpolgármester, aki bármikor szívesen kiosztja a fideszes kormánytagokat. Most éppen ezt a közleményt adta ki:
Gyurcsányt támadja a Fidesz a milliárdos üzlet miatt
Hollik István, kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szerint Gyurcsány Ferenc volt kormányfő egymilliárd forintot "kaszált" 33-szoros tiszta haszonnal amikor a közelmúltban értékesítette hengergumizó vállalatát.
A közmédia egy kétéves videót adott ki szilveszteri kölni felvételként
A közmédia egy kétéves videót adott ki szilveszteri kölni felvételként
Az M1-en nagyon benéztek egy felvételt , a hírcsatornán közöltek részletet egy videóból ezzel a szöveggel:
Kórházba került Andy Vajna
Kórházba került Andy Vajna
Érproblémákkal egy budai klinikán ápolják Andy Vajnát. A filmügyi kormánybiztos jól van, egy egyágyas VIP-szobában fekszik, minden más betegtől gondosan elrejtve – írja a Blikk .
Bankok: nem kartelleztünk, azt csináltuk, amit az Orbán-kormány mondott
Elfogadhatatlannak tartja a Magyar Bankszövetség a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) döntését, amely során a hivatal négymilliárd forintos büntetést szabott ki a szövetség BankAdat elnevezésű szolgáltatása miatt – közölte a bankszövetség kedden az MTI-vel.
Novák Előd: Vajna alatt dübörög a holokausztipar
Miután a miniszterelnök feldicsérte Andy Vajnát és csatlakozott a Saul fia sikerének örvendők sorához, beindult a nagymagyar kommentáradat a miniszterelnök Facebook-oldalán : az antiszemita fanyalgáson felbátorodva Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselő is bekommentelt Orbán Viktor bejegyzéséhez.
Nem bonthatja tovább a főváros Simicska oszlopait
A Fővárosi Bíróság kedden eltiltotta a főváros vállalatát, a Budapest Közút Zrt.-t a Mahir Cityposter oszlopainak bontásától. – olvasható az Indexen .
Eltűnt egy MSZP-s politikus
Eltűnt egy MSZP-s politikus
Épp egy hete, hogy elindult a boltba Sápi Attila zuglói szocialista képviselő. Azóta nem hallottak róla semmit. Se mobilt, se tárcát, se az autóját nem vitte magával – írja a Blikk .
A TEK a hálószobában: a kormány megvizsgálja
A kormány meg fogja vizsgálni a bíróság döntését – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ kedden az MTI-vel, miután az Emberi Jogok Európai Bírósága helyt adott az Eötvös Károly Intézet két munkatársa panaszának, és kártérítést ítélt meg a magyar terrorelhárító szervek (TEK) bírói engedély nélküli titkos megfigyelését biztosító törvény miatt.
Romagyilkosságok: jogerősek a tényleges életfogytiglanok
Alig van olyan lakás, amit megvehetnének a csokosok
Tömegbaleset történt a Váci úton
Cseh lap: Orbán az unió megmentője lehet
Már csak néhány helyen lesz eső, hétvégén jön a kemény tél