Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 18., hétfő

20.907 - Bartus Tibor: ​A magyar társadalomnak, teljesen új NEMZETI KÉPVISELETRE VOLNA SZÜKSÉGE.


Feladó:Tibor Bartus
Dátum: 2016. január 18. 17:06
Tárgy: Re: 20.902 - 3./ 6 - Kutasi József Antal írja: Kívánságra - javított formában -, ismétlem a közleményemet!
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>


Tisztelt Kutasi uram , Szimpátiával és érdeklődéssel olvastam a felhívását magyar hazánk feltámadásának ,Nemzeti politikánk a megújításával kapcsolatban. Látszat szerint azt hiszem,nagyon nehéz időszak előtt állunk és mind azok, akik le szeretnék venni, szegény hazánkat a keresztfánkról, ahová tették az ateisták és a liberalisták
​ 
Többször olvastam és voltam szem tanúja ezeknek a kezdeményezéseknek, de mind eddig,  nem sikerült. A Magyar társadalom passzivitása miatt.

Voltak kezdeményez ők akik Magyar királyságot szerettek volna  megszervezni.
​ ​
Voltak olyanok velem együtt, akik Parlamentáris Monarchiát szerettek volna megalakítani. Nem beszélve a hazátlan és fajtalan Bal oldali ,volt szocialista pártok ,újból kormányra szerettek volna kerülni. Mert nem volt nekik elég a Nemzetünk kiszolgáltatásából és haza árulásokból, amit még ma is hazugságot, hazugságra raknak, hogy minél nagyobb rakás legyen a Nemzet kárára.

A jelenlegi kormány a sikerek mellett, olyan politikusokkal lettek körülvéve, akik minden irányban csak fékezik a pozitív kezdeményezéseket.A FIDESZ.
M.P.SZ. és a KDNP soraiban, csak éretlen , hatalom vadászok csellengenek, nem adva alkalmat a hazánk legmagasabb szakképesített,  polgári életet igénylő becsületes hazafiaknak. Úgy gondolom, a Magyar hazánk jövőjében nem engedhető meg, hogy tiszta politikusi sarjak, mandátumról mandátumra, csak kereseti lehetőségnek tartják a politikai testületeket , a kormányt és a Parlamenti képviselőséget. 

​​

A magyar társadalomnak, teljesen új NEMZETI KÉPVISELETRE VOLNA SZÜKSÉGE. Amely a nép képviselettől a Falusi, városi, Megyei és az országos Parlamenti képviselős ég szintjéig terjedne, Alsó és Felső ház, törvényhozó és végrehajtó testülettel. Az alsóház,  csak két mandátummal rendelkező testület lenne, a törvény hozás értékeivel. A felsőház, csak  Szakmai legkiválóbb intenzív szakemberekből állna, akik csak a  Nemzet és a nép társadalmi, tudományos, egészségügyi és technikai fejlődés mellet az ország Mező gazdasági ,állattenyésztési és technológiai feldolgozásokkal foglalkozna.

AZ ORSZÁG TERMÉSZETI KINCSEI ÉS FÖLDJE A MAGYAR KORONA TULAJDONA VOLNA, ÉS CSAK BÉRLETI JOGGAL RENDELKEZNÉNEK A MEZŐ GAZDASÁGBAN ÉS ÁLLATTENYÉSZTÉSSEL FOGLALKOZÓK. MIND ADDIG, AMÍG  A CSALÁD TERMÉSZETES   FAJ FENNTARTÁSI LEHETŐSÉGEI MEG ENGEDIK.
                                                     Bartus  Tibor. sk.