Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 14., csütörtök

20.878 - ​Orbán Viktor hivatalosan is beteg – 2016. 01. 14.


Feladó: Propeller 
Dátum: 2016. január 14. 19:26
Tárgy: Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2016. 01. 14.
Kutasi József Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2016. 01. 14.
​​
Orbán Viktor hivatalosan is beteg

Mindössze egyórás volt a csütörtöki kormányülés, többi napirendi pont tárgyalását el kellett halasztani Orbán Viktor betegsége miatt. A kormányfő influenzás, értesült a Népszabadság.
Veréssel vette el a magányos járókelők mobiljait ez a banda
      
A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen tettesek – két fiatal férfi és egy fiatal nő – 2016. január 9-én 2 óra 20 perc körüli időben a Budapest IX., Lónyay utca és Bakáts utca kereszteződésében megszólították a sértettet, majd egyikük ököllel megütötte a sértettet, és mobiltelefonja átadására kényszerítette.
Orbán megfutamodott a Jobbik szerint
A Jobbik szerint Orbán Viktor "megfutamodott", amikor nem fogadta el Vona Gábor javaslatát, hogy hozzanak létre bizottságokat a Jobbik "állítólagos orosz kapcsolatainak" és a miniszterelnök környezete meggazdagodásának vizsgálatára.
Schmitt Pál újra elnök lett

Megtartotta alakuló ülését csütörtökön a Parlamentben az Olimpiai Védnökök Testülete, amely az Országgyűlés által a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázat megvalósításának támogatására létrehozott egyeztető, véleményező és javaslattevő testület.
Jakupcsek Gabriella képeit is leszedi a közmédia?
      
Nem hitt a szemének a Bors képszerkesztője, mikor a köztévé oldalán Jakupcsek Gabrielláról keresett képeket. Ugyanis nulla darabot talált, holott pár napja még több száz adásból kivett kép és beállított fotó közül válogathatott az, aki rákeresett a műsorvezető nevére a Médiaklikk oldalán.
Nemes Jeles: Minden kamasznak látnia kell a Saul fiát
      
"Minden kamasznak látnia kell ezt a filmet, nem azért, hogy tele legyenek a mozik, hanem mert sokakból hiányzik az empátia – fogalmazott Nemes Jeles László, a Saul fia rendezője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, miután az amerikai filmakadémia Oscar-díjra jelölte az általa készített holokausztdrámát.
Esterházy Pétert Nobel-díjra javasolta Konrád György
      
Per Wästberg, az irodalmi Nobel-bizottság elnökének felkérésére Esterházy Pétert javasolta az irodalmi Nobel-díjra Konrád György író.
Lázár: sosem lesznek nyugati bérek a magyar egészségügyben
Ne legyenek illúziók, a magyar egészségügy nem tud annyi pénzt fizetni az orvosoknak, mint amennyit külföldön tudnak keresni – mondta Lázár János a mai Kormányinfón.
Balog Zoltán megint okos tanácsokat osztogatott

Az emberi erőforrások minisztere szerint a társadalmi felelősségvállalást fontosnak tartó nagyvállalatok is adhatnának munkát azoknak, akik jelenleg közfoglalkoztatottként dolgoznak vagy a hátrányos helyzetű csoportokhoz tartoznak. Balog Zoltán erről egy a felzárkózást szolgáló tanácsadó, konzultációs testület megalakuló ülésén beszélt csütörtökön a Parlamentben.
Sándor Mária nyílt levélben kéri Orbán segítségét
      
A feketeruhás nővérként elhíresült Sándor Mária nyílt levélben fordult Orbán Viktorhoz. Az írás a Népszabadságban jelent meg.
Vigyázzon: trükkösen emeli az árakat a MÁV!
Vigyázzon: trükkösen emeli az árakat a MÁV!
Rosszabbul járnak többek közt azok a kaposváriak, akik a fővárosba kívánnak vonattal eljutni – hívja fel a figyelmet a Sonline.
Bréking: az állam átveszi az agglomerációs közlekedést Budapesttől
Döglődik a Telekom – akadozik a telefon és az internet
Elhunyt Alan Richman színész
Újabb gimnáziumnak lett elege: "Tiltakozunk oktatási rendszerünk diktatórikus ...
A droggal lebukott Aurelio még mindig autót vezet