Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 16., szombat

20.895 - ​Napi Hídfő: ​Nem lehet tovább halogatni az egészségügyi dolgozók béremelését


Feladó: Hídfő 
Dátum: 2016. január 16. 17:01
Tárg: Napi Hídfő
Címzett: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>

Nem lehet tovább halogatni az egészségügyi dolgozók béremelését hidfo.ru, 16 Jan 04:24 PM Az Orbán-kormány sajnálja a pénzt az egészségügyi dolgozók
headerhidforu

​​
Nem lehet tovább halogatni az egészségügyi dolgozók béremelését

hidfo.ru, 16 Jan 04:24 PM


Az Orbán-kormány sajnálja a pénzt az egészségügyi dolgozók béremelésére. Végső stádiumba jutott az egészségügy leépülése, miközben naponta történnek újabb, az egészségügyi rendszer egészét romboló támadások. A Jobbik közleményben reagált a kialakult helyzetre.

Visszájára fordulhat az Ankarával folytatott kényszerű együttműködés
hidfo.ru, 16 Jan 01:38 PM

Visszájára fordulhat az Ankarával folytatott kényszerű együttműködés
Törökország politikája a közelmúltban számos indokot szolgáltatott arra, hogy Ankarával az Európai Unió ne számolhasson megbízható partnerként. Németország azonban - valamilyen oknál fogva - szemet huny a török külpolitika visszásságai felett, belpolitikájával kapcsolatban szintén kettős mércét alkalmaz.

Megkezdődik a világ dollártalanítása
hidfo.ru, 15 Jan 07:44 PMWilliam Engdahl, a New Eastern Outlook politikai megfigyelője szerint minden térségi hatalomnak érdekében áll a multipoláris világrend kialakítása, mert az amerikai gazdaság elkerülhetetlenül összeroppan, és a dollár monopolhelyzetének fennmaradása esetén magával húzná a világ más régióit is.

Az amerikaiak továbbra sem vehetnek részt az ukrán rendezésben
hidfo.ru, 15 Jan 06:37 PM

Az amerikaiak továbbra sem vehetnek részt az ukrán rendezésben
Németország nem támogatja az Egyesült Államok bevonását Európa legnagyobb jelenkori konfliktusának - az ukrán válság - megoldásába. A külügyminisztérium közleménye alapján a rendezésről a térségi hatalmak folytatnak egyeztetést, amerikai diplomaták a továbbiakban sem vehetnek részt a tárgyalássorozaton.
h3