Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 17., vasárnap

20.896 – Propeller: ​Nagyon hideg lesz a jövő héten!​ – 2016. 01. 17.


Feladó: Propeller 
Dátum: 2016. január 17. 19:50


Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2016. 01. 17.
Hosszú Katinka ismét diadalmaskodott
      
A MÚSZ-szal vívott harca közben Hosszú Katinka az amerikai Austinba utazott az Aren Pro Gálára versenyezni, ami szintén konfliktus szült . A feszültségek ellenére újabb érdemekkel gazdagodott – írta a 24 .
​​
Nagyon hideg lesz a jövő héten!
Nagyon hideg lesz a jövő héten!
A következő napokban is folytatódik a hideg téli időjárás, helyenként mínusz 10 Celsius-foknál is hidegebb lehet, többfelé még napközben is maradnak a mínuszok. Emellett napsütésre, néhol gyenge havazásra, ónos esőre is számítani lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú országos előrejelzésből, amelyet vasárnap juttatott el az MTI-hez.
A MÚSZ szerint Hosszú Katinka férjének, nem Dárdai Pálnak kellett volna nyerni
      
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöksége elismerését fejezte ki az Év sportolója-választáson győztes Dárdai Pálnak, de álláspontja szerint a Hosszú Katinkát felkészítő Shane Tusup volt a legjobb edző 2015-ben.
Fagyoskodnak az emberek Salgótarjánban
Szünetel a távfűtés Salgótarján egy részén, miután vasárnap délelőtt meghibásodott a vezeték a hőtermelő központban. A katasztrófavédelem szükség esetén melegedőhelyet biztosít, a szolgáltató dolgozik a hiba kijavításán – közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Andy Vajnából újra Vajna András lett
      
Andy Vajna visszamagyarosította a nevét - szúrta ki a hvg.hu .
Szijjártónak volt gyerekszobája

Senki nem vádolhatja azzal Szijjártó Pétert, hogy ne lett volna gyerekszobája. A Hócipő előtúrt valahonnan egy régi újságcikket, amiből még ráadásul fontos dolgokat tudhatunk meg a jelenlegi külügyminiszterről.
14 hónapos kislány zuhant két emeletet – karcolásokkal megúszta
      
Valódi csoda történt Brazíliában, Helena Beatrice, a 14 hónapos kislány kizuhant a második emeleti ablakon és olyan szerencsésen esett, hogy néhány horzsolással megúszta a balesetet.
37 ezren követelik a deteki kutyagyilkos elítélését
Tavaly júliusban a deteki alpolgármester fia baseballütővel vert agyon egy kiskutyát. A fiatal megdöbbentő tettét barátja levideózta, ami néhány hete elkezdett terjedni viharos sebességgel az interneten.
Meghalt a gyógyszerkísérlet kómába esett áldozata
Meghalt vasárnap annak a "súlyos balesettel" végződött francia gyógyszertesztnek egyik résztvevője, aki három nappal ezelőtt agyhalott lett – közölte a nyugat-franciaországi Rennes egyetemi kórháza, ahol a pácienst kezelték a kísérlet öt másik önkéntes résztvevőjével.
Tüntetés lesz a fellázadt pedagógusok mellett Szegeden
Csendes tüntetést tartanak vasárnap délután szegedi Deák Ferenc Gimnáziumnál. Helyi civilek állnak ki az iskola tantestülete mellett, amely Csongrád megyében elsőként csatlakozott a miskolci Herman Ottó Gimnázium nyílt leveléhez  - írta a Délmagyar .
Meghalt Fázsy Anikó
Életének 77. évében szombaton elhunyt Fázsy Anikó, József Attila-díjas műfordító, szerkesztő, újságíró – közölte fia, Zubovics Dávid Szabolcs vasárnap az MTI-vel.
Új halfajt találtak a Körösben
Ha jön a sorozás, a fiatalok lelécelnek
Akkora hó van Bukarestben, hogy tanítási szünetet rendeltek el
Orbán: nem lesz kötelező sorkatonaság
Szijjártó megint visszaszólt az osztrák kancellárnak