Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 11., hétfő

20.843 - ​Bene Gábor: Nem akarok tehát sem párt karriert sem, más egyéni előnyt kovácsolni abból, hogy ezt a cselekvési programot előadtam.


Feladó:
​​
Bene Gabor
Dátum: 2016. január 11. 1:35
Tárgy:: MAGYAR HIMNUSZ 1.
Címzett: Kutasi Jozsef Antal <jozsef@kutasi.eu>

Filmajánló

Dr. Bene Gábor:
PÁRTOLD A NEMZETED!
NE PÁRTOT ÉPÍTSÜNK, HANEM NEMZETET!
A legfontosabb feladata a Magyar Nemzetnek a közhatalom visszaszerzése!
Magyarok Háza 
Budapest, 2016. január 10.
Kőszegi M. László felvétele


  • Barátaim!

  • Laci nagyon gyors volt , mert a ma elhangzott kb. 16 perces előadásomat máris elküldte nekem, s így hírt tudok adni a mai megemlékezésről, ahol egy cselekvési programot próbáltam felvázolni.
  • Természetesen az egyéni gondolatnál mindig erősebb a közösen való gondolkodás, e cselekvési program megvitatása és továbbfejlesztése, sőt a gyakorlatban való megvalósítása még önökre is vár.
  • Szeretném megelőzni a személyem elleni támadásokat, s kijelentem, hogy a Nemzeti 11-nek csak olyan kiválóságok lehetnek a tagjai, akik valóban alázattal és hittel állanak már régen a nemzetépítés ügye mellett, s így magam nem lehetek e minta-pár-t tagja.
    ​​
    Nem akarok tehát sem párt karriert sem, más egyéni előnyt kovácsolni abból, hogy ezt a cselekvési programot előadtam. Csak annyit kérek, hogy telefonon csöngessenek meg: 70/360 3595, ha ezt velem szeretnék valahol megvitatni.
  • Természetesen továbbra is akarok küzdeni a magyar alkotmányosságért és a nemzetépítő munka önkénteseként bárhová elmegyek a hazában ahová meghívnak  a magyar jövő megvitatására. 
  • Természetesen  nem kérek sem tiszteletdíjat, sem útiköltséget, mert nem megélhetési előadó vagyok, hanem egy - a magyar-küldetésében hívő - nemzetépítő munkás.

  • Honféltő szeretettel: Bene Gábor
Hozzászólások
Bozóki István https://www.facebook.com/b.istvan.007/media_set...
Bozóki István 56 új fényképet töltött fel a(z) „38 éve tért haza a Szent Korona” albumba.
Megemlékezés a Magyarok Házában