Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 18., hétfő

20.909 - ​​A világ fehér népei most Németországra figyelnek. Egy országra, amely felébredt


Feladó: Hegedüs Endre
Dátum: 2016. január 18. 16:17
Tárgy: Felébredt
Címzett: 
jozsef@kutasi.eu 
Genetikai háború

Németországban elkezdődött a faji háború

A Köln városában, szilveszter éjjelén történt tömeges erőszaktevések híre bejárta a világsajtót. Minden jóérzésű ember megbotránkozott a befogadottak szélsőséges magatartásán, azon a viselkedésen, amitől még a dzsungel majmai is elborzadnak. A fősodratú, ellenőrzött média persze erősen kozmetikázta az emberállatok szilveszteri mulatozását. Rakétákkal lőtték a kölni székesegyházat, lányokról szaggatták le a ruhaneműt és a nyílt utcán maszturbáltak. A vadállati csürhe rárontott a helyszínre vezényelt egyenruhásokra is, akik meghátráltak a nigger/szemita söpredéktől. A felbőszült betolakodók győzelmet arattak a védtelen asszonyokon, lányokon és a jogkörüket nem ismerő rendőrökön is. Megbecstelenített német lányok, sokkos állapotban lévő, összevert és kifosztott német adófizetők. Az új év első napját vérrel mocskolták be a barbár hordák. Ízelítőt adtak abból, amit valójában Európa népeinek szánnak, kínt, gyötrelmet, nemi erőszakot és halált.
Ezt a gyalázatot nem tűrve, múlt hét szombaton a futball huligánok és ultrák, kiegészülve a szélsőjobboldali tömörülések alakulataival, demonstrációt hirdettek Kölnben. Több ezer felháborodott német érkezett a tüntetésre, hogy hangot adjon nemtetszésének a bevándorlást illetően. Szélsőséges baloldali és marxista autonómok pedig ellentüntetést jelentettek be, akik-szokásukhoz híven-buzikkal, narkósokkal, zsidókkal egészítették ki soraikat, hogy képesek legyenek valamilyen létszámot produkálni. Már a megmozdulás kezdetén móresre lett tanítva néhány antifa a pályaudvaron, de a maximális rendőri biztosítás nem tette lehetővé, hogy az antifasiszták egy életre megtanulják, hogy ne merjenek újat húzni a nacionalista fiatalokkal. A felvonulás rendben ment, az elhangzott beszédek gyújtó erejűek voltak, nagy hatással voltak az elégedetlen német polgárokra. A himnusz éneklésekor jött a váratlan fordulat, amikor az egyenruhát viselők könnygázzal kezdték oszlatni a tömeget. Minden előzmény nélküli, aljas orvtámadás volt, ami azt igazolja, hogy a rendőrség a merkeli, politikai célokat hajtja végre.Testet öltött az a rendőrállam, ami a saját állampolgárai ellen fordul, miközben a betolakodók jogait védi. A nacionalista fiatalok természetesen nemtetszésüknek adva hangot néhány jól irányzott üvegpalackkal köszönték meg a rendőrség fellépését, miközben azt skandálták feléjük, hogy: "Hol voltatok szilveszterkor?"
A szombati, hazafiak elleni, rendőri brutalitás pedig oly mértékben felfokozta a németek harci kedvét, hogy vasárnap menekültekre lőttek a kölni pályaudvaron, ahol néhány nemkívánatos elem sérüléseket szenvedett.
Az idegeneket ért támadások megsokszorozódtak. Hétfőn este 250 maszkos férfi lendült támadásba Lipcsében, hogy a földdel tegyék egyenlővé Lipcse, Connewitz negyedét, ami a szélsőséges balosok és anarchisták negyede. A magukat autonómoknak nevező csürhe ebben a városrészben él, bevándorlókkal és persze buzikkal, drogosokkal mély egyetértésben. Ezek a balos hulladékok agitálják a német lakosságot a betolakodók melletti kiállásról, internetes közleményükben pedig helyeselték a szilveszteri nemi erőszakokat. Az arabokat és négereket a fehér németek megerőszakolására buzdítják. A nacionalista fiatalok ezért húztak maszkot és ezért támadták meg a férgek bűzlő odúit. Amelyiket az utcán találták kegyetlenül összeverték, gépkocsijaikat és lakásaikat pedig szétverték. Néhány autonóm gépjárműve teljesen kiégett, de a személyi sérülések is súlyosak.
A helyszínre kiérkező policáj, a szombati tüntetéshez híven a nacionalistákra támadt, így ismét erőszakba torkollott a helyzet. Mindkét oldalon sok a sérült, több tucat embert vettek őrizetbe, akik ellen csoportosan és felfegyverkezve, hatóság elleni erőszak a vád.
Németországban egyenlőre még a kezelik a hatóságok a kialakult helyzetet, de néhány nap vagy hét múlva már ellenőrizhetetlenné válik a folyamatosan eszkalálódó szélsőséges állapot. Erőszak, brutalitás és terror. A tét a német nép sorsa! Ha ebben a háborúban, amit minden bizonyossággal nevezhetünk faji háborúnak, meghátrál, mindörökre vége van a biológia értelemben vett német népnek. Lesznek helyette autonómok, buzik, vallási fanatikusok, narkósok, konzumidióták, feministák és hasonló trágyaként definiálható, két lábon járó anti-emberek. A német ifjúság az utcán van, készen áll megvédeni a szeretteit és népét. Készen áll a vérét áldozni az örökségéért, nem adja hazáját a betolakodóknak!
Németország előtt két út áll. Egyik a győzelembe, a másik a halálba vezet. Németországnak élnie kell! Németország nem halhat meg! Harcolnia kell, mint nagyapáik tették 1945 május 8.-áig. Az utolsó töltényig, az utolsó emberig!
​​
A világ fehér népei most Németországra figyelnek. Egy országra, amely felébredt