Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 10., vasárnap

20.834 - ​Bors Erika: Akinek Magyarországon munkája van fiatalon és nem becsüli meg, az külföldön sem fogja azt tenni.


Feladó:
​​
Erika Bors

Dátum: 2016. január 10. 9:24
Tárgy: üzenetre válasz
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Először is engedje meg, hogy jó egészséget kívánjak Önnek. Olvasván...
​​

Akinek Mo.-on munkája van fiatalon és nem becsüli meg, az külföldön sem fogja azt tenni. Lehet, hogy rá van szorulva a magasabb jövedelemre, de a hazáját megtagadja vagy ilyen "nemes" érzelmekre " nincs ideje".Például egy 28 éves, gyermektelen nő a "párjával" felmondja itt az állását és "kalandvágyból" jöhet-mehet szabadon hol  Londonba, hol Heilbronnba, az ilyesmit szankcionálni kellene  pl.-ul , akkor 5 évig maradj egy helyen és addig "szabadságra" sem jöhetsz ide. A kis hülyék, házasodni nem akar, gyereket nem akar, nem tudja mit akar? Visszajönne, de hol fog dolgozni? Lehet, nyer a lottón egy nagyot! Jót nem tanulnak. Ahhoz már itt is tanulni kéne, de intelligencia az van, vagy nincs!

Azonkívül mit várnak az emberek, hogy Grüss Gottal köszönjenek? A szoc.-ban is utálták egymást az emberek. Most meg aztán az elveszett "középosztály"is azt nézi, mit tud olcsóbban megvenni.

Norvégiában van középosztály, aki nem foglalkozik a gazdagokkal, mert normálisan meg tud élni és nem ciki norvég árut venni, még ha drágább is, mint a svéd. Igaz nem EU-tag és könnyebb helyzetben van, mint Mi.

Mindenkire kihat a globalizáció átka!

Üdvözlettel:
​​
Bors Erika