Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 8., péntek

20.819 - ​Orbán is megszólalt Hosszú Katinka ügyében – 2016. 01. 08.


Feladó: Propeller
Dátum: 2016. január 8. 19:50
Tárgy: Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2016. 01. 08.



E​
zek a nap legfontosabb hírei – 2016. 01. 08.
​​
Orbán is megszólalt Hosszú Katinka ügyében
Orbán is megszólalt Hosszú Katinka ügyében
Európa új védelmi vonalát Görögország északi határánál kell kiépíteni – sürgette Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
Dagad a botrány: 90 úszóedző nyílt levélben áll ki Kiss László mellett
 
Péntekig kilencven úszóedző írta alá azt a nyilatkozatot, melyben kiállnak Kiss László csütörtökön lemondott szövetségi kapitány mellett, s nyilvános bocsánatkérést várnak Shane Tusuptól, Hosszú Katinka edzőjétől, egyben férjétől.
Tragédia, nemzeti gyász: Dundika nem szül többet Majkának!

Hatalmas összeg tűnt el a devizatartalékból
      
Több mint öt éve, 2009 júliusában volt utoljára ennél alacsonyabb a nemzetközi tartalékok értéke, 2014 végéhez képest pedig egy év alatt 4,256 milliárd euróval csökkent a tartalékok összege a múlt évben – közölte az MNB.
Drón találta meg a kivágott Simicska-hirdetőoszlopokat
      
Csak egy drón akkumulátorait akarták a téli hidegben tesztelni a Drone Media Studio munkatársai a XIX. kerület felett, ám nem várt kincsre bukkantak: úgy tűnik, bizonyítékot szereztek, hogy egy kies területen, a hóban fektetve tárolják Simicska Lajos eltávolított hirdetőoszlopait.
Egy meggyilkolt nő holttestére bukkantak Lajcsi birtokánál
Egy fiatal nő holttestére bukkantak az előzetesben ülő zenész birtoka melletti szántásban. Gyilkosság történt, Lajcsi családtagjait megdöbbentette az eset – írja a Bors .
Tusk visszakézből nemet mondott Ficónak
A szlovák kormányfő javasolni fogja rendkívüli EU-csúcstalálkozó összehívását a Kölnben szilveszter éjjel nők ellen elkövetett támadások miatt, ezen kívül reméli, hogy a találkozón már az eredeti – őszi időpontnál – hamarabb döntés születhet az uniós határőrizeti ügynökség, a Frontex gyakorlati működésének beindításáról – ezt maga Robert Fico jelentette be pénteken Pozsonyban. Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke máris jelezte, nem készül összehívni rendkívüli EU-csúcsot.
Már globális bajt okoz a kínai tőzsdepánik
Londoni pénzügyi elemzők szerint már globális szinten érződik az adósságpiaci kockázati mutatókban a kínai tőzsdepánik járványhatása.
Belebukott a kölni rendőrkapitány a tömeges erőszakba
Felmentették a 60 esztendős Wolfgang Albers kölni rendőrfőkapitányt a szilveszteri zaklatások miatt – írja a The Guardian németországi forrásaira hivatkozva. A lap hozzátette, hogy később erősíthetik meg hivatalosan Albers lemondásának tényét.
Hiába a tél, özönlenek a migránsok Európába
Hiába a tél, özönlenek a migránsok Európába
Továbbra is folyamatosan érkeznek a migránsok Horvátországba és Szlovéniába, csak az új évben valamivel több mint 20 ezren lépték át a horvát-szlovén határt.
Megharapta a rendőrt a Szegeden bliccelő 54 éves nő
      
A szegedi közlekedési társaság ellenőrei kértek segítséget a rendőrségtől az egyik szegedi villamoson agresszíven viselkedő utas miatt – számolt be a Délmagyar.hu. Az asszony végül a rendőrökre is rátámadt.
Hosszú-botrány: Egerszegi Krisztina Kiss Lászlóért aggódik
Rendkívüli EU-csúcsot akar a szlovák kormányfő a szilveszteri zaklatások miatt
Eső, hó, hideg: rossz időnk lesz
Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeznek Ráhelék ellen
Újabb késes támadót lőttek agyon a francia rendőrök