Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 15., péntek

20.885 - Ami a hírek mögött van - kéretik nem bedőlni a kommunista Gyárfás ócska és aljas médiakampányának!


Feladó: Ildi Gruber
Dátum: 2016. január 15. 10:51
Tárgy:Ami a hírek mögött van - kéretik nem bedőlni a kommunista Gyárfás ócska és aljas médiakampányának!
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Ne dőljünk be Gyárfás mocskos akciójának!

2016.01.08.

Vannak axiómák a világban! Az egyik ilyen: Gyárfással szemben bárkinek és mindenkinek igaza van!

 

Hosszú Katinka és Orbán Viktor. A médiahadjárat ellenére az a valóság, hogy Hosszú Katinka képviseli a magyar úszósportot Gyárfás Tamással szemben!

Gyárfás ugyanis a legrosszabb fajta aljas kommunista maffiózó.

Csak két momentum Gyárfás áldásos tevékenységéből:

Az első: a Fenyő-gyilkossággal többször is kapcsolatba hozták a nevét és hitelt érdemlő cáfolat a mai napig sem érkezett. Igaz - egyelőre – bíróság elé sem állították, pedig többen állítják, hogy ő volt a felbujtó.

A második: Gyárfás és a Napkelte annyira nyíltan elfogult volt a Fidesszel szemben, olyan mélyen benne volt az mszp és az szdsz kormány seggében, hogy az akkor még ellenzékben lévő fideszes politikusok hosszú ideig bojkottálták a Napkeltét. Juszt László és a többi mocskos alak máig Gyárfás puszipajtásai és ma is együtt dolgoznak a Fidesz-kormány ellen.

Sajnos Gyárfás – a kevés kivétel egyikeként – mindezek ellenére sem bukott a balliberális politikai csürhével együtt. A keze sajnos messzire elér, főleg nemzetközi szinten. Olyan messzire, hogy jelenleg még az Orbán-kormány sem akar vele ujjat húzni.

Hosszú Katinka és amerikai férje viszont úgy döntöttek, hogy véget vetnek annak a gyakorlatnak, hogy az államtól kapott milliárdokat Gyárfás és bandája nem az élsportolók eredményes felkészítésére és az utánpótlás nevelésére költik, hanem ki tudja, mire szórják el.

A magyar úszósport számára Katinka ugyanis joggal követel legalább közelítőleg ugyanolyan feltételeket, amilyeneket azok kapnak, akikkel az olimpiákon harcolniuk kell!

Katinka fellépése lehet, hogy van, akit sért, és van, akit megbotránkoztat, de abszolút jogos!

Gyárfás először megrettent és a régi jó szokásához híven „kénytelenek vagyunk neki lökni néhány millát, hogy kussoljon" mentalitásával akarta kezelni az ügyet. De Katinka – Kiss Lászlóval és sok edzővel, sportolóval szemben – nincs egyáltalán kiszolgáltatva a Gyárfás vezette szövetségnek, így nem fogta be a száját.

Gyárfás ekkor taktikát váltott, és a jobb sorsra érdemes Kiss Lászlót tolta maga elé pajzsnak. Számítása be is vált, hiszen a „hétszeres olimpiai bajnok" szakvezetőt eszközül sikeresen használta fel.

Hogy Katinka nem tárgyalt Kiss Lászlóval? Valóban! De miért is tette volna? Szögezzük le: Hosszú Katinkának NEM Kiss Lászlóval volt-van vitája! Ugyanis a felkészülési feltételek biztosítása nem Kiss László, hanem a szövetség dolga. A „szövetség" mégis a kiváló szakembert szalajtotta tárgyalni Katinkával. Miért is? Mert az ő hitele és tisztessége mögé bújt a hiteltelen és tisztességtelen Gyárfás!

Gyárfás bűne most már nem csak az többi között, hogy évtizedek óta dézsmálja az úszók pénzét, hanem az is az ő lelkén szárad, hogy Kiss Lászlót ilyen méltatlan helyzetbe hozta, csak azért, hogy a saját seggét védje!

S csak egy adalék, hogy Gyárfás keze milyen messzire elér: a neki lekötelezett számos firkász az elmúlt napokban cikkek, írások százaival öntötte el a médiát, lejáratva Katinkát azzal, hogy ő bánt méltatlanul Kiss Lászlóval. Ezért aztán szögezzük le még egyszer: NEM Katinka bánt tisztességtelenül Kiss Lászlóval, hanem Gyárfás Tamás!

Gyárfás a politikát is hadrendbe állította: Kurcsány Fletóék plakátra emelték Katinkát, amellyel két legyet ütöttek egy csapásra! Egyrészt a jobboldali közösség egy része rögvest zsigerből Katinka ellen fordult. Másrészt azt akarják ezzel elhitetni, hogy Katinkának a „hatalommal", azaz Orbán Viktorral van baja.

De ugyan miért is lenne? Az úszósport milliárdos összeget kap az államtól évente! A pénz a szövetséghez érkezik, amelynek működésére, Gyárfás vezetése alatt, a kormánynak semmiféle ráhatása nincs. Ezt pontosan tudja Katinka is, nem véletlenül hangsúlyozza mindig, hogy neki semmi mással nincs konfliktusa, csak a szövetséggel! Ott pedig a kommunista Gyárfás a korlátlan úr.

Úgyhogy kéretik nem bedőlni a kommunista Gyárfás ócska és aljas médiakampányának! Gyárfással szemben Katinkának van igaza! Mindenben!