Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 21., csütörtök

20.915 - ​Lázár: 50 ezer embert érint az új leépítés​ – 2016. 01. 21

Feladó: Propeller
Dátum: 2016. január 21. 19:50


Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2016. 01. 21.
Deutsch Tamás lehülyegyerekezte Novák Elődöt
      
Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője Facebook-posztjában "hülye gyereknek" nevezte Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselőt.
Gigantikus volt a tavalyi hiány, Orbánék az Uniót okolják
Az államháztartás központi alrendszerének 2015-ös előzetes hiánya 1218,6 milliárd forint, ami 326,2 milliárd forinttal magasabb a 892,4 milliárd forintos módosított törvényi előirányzatnál. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtöki jelentése a Magyarországnak jogosan járó uniós bevételek mintegy 560 milliárd forintos elmaradásával magyarázta a magasabb deficitet.
​​
Lázár: 50 ezer embert érint az új leépítés
      
A bürokráciacsökkentés jegyében a kormány több mint 70 állami, országos háttérintézmény, költségvetési szerv átszervezését, illetve megszüntetését tervezi – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Orbán újabb álma teljesül: meghosszabbíthatják a felcsúti kisvasutat
      
Már megvalósíthatósági tanulmány is készült arról, hogy egy Etyek–Bicske vonal hogyan köthető össze a felcsúti kisvasúttal.
Olyan brutális vihar közelít az USA-hoz, hogy a történelemkönyvekbe is bekerülhet
      
Az Egyesült Államok keleti parti nagyvárosaiban óriási hó- és szélviharokra készülnek, a meteorológusok szerint történelemkönyvekben jegyzik majd a péntektől várható hófúvásokat.
Szlovénia is bekeményít a migránsoknak
A szlovén kormány csütörtökön úgy döntött, hogy ezentúl csak azokat az illegális bevándorlókat engedi be, akik Ausztriában vagy Németországban akarnak menedéket kérni.
EB-döntősök a vízilabdás lányaink!
A magyar női vízilabda-válogatott csütörtökön 10-5-re legyőzte a világbajnoki bronzérmes olasz csapatot a belgrádi Európa-bajnokság elődöntőjében, így az aranyéremért és egyben az olimpiai kvótáért mérkőzhet meg pénteken a hollandokkal.
Már 982 feljelentést tettek a kölni tömeges erőszak miatt
      
Csaknem ezer feljelentést tettek a németországi Észak-Rajna-Vesztfália tartomány nagyvárosaiban a szilveszterkor nők ellen elkövetett szexuális zaklatásokkal és rablásokkal kapcsolatban, és több mint ötven feltételezett elkövetőt azonosítottak a tartományi kormány csütörtöki összesítése szerint. A gyanúsítottak szinte mind külföldiek, jellemzően észak-afrikai menedékkérő férfiak.
Bágyadt gyurcsányozásra futotta az országot 6 éve uraló Fidesznek
A Fidesz arra szólítja fel a Demokratikus Koalíciót (DK), hogy saját elnökénél, Gyurcsány Ferencnél kezdje a kifizetőhelyek utáni vizsgálódást.
Orbán-fej rugdosás: felmentették Dopemant
      
Felmentette az Orbán Viktor miniszterelnök hungarocellből készült szobrának ledöntésével kapcsolatban garázdaság miatt emelt vád alól Pityinger Lászlót a Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön kihirdetett elsőfokú döntésével.
Befejezték a balhét a taxisok és visszamentek dolgozni
Befejezték a balhét a taxisok és visszamentek dolgozni
Befejeződött a taxisok demonstrációja csütörtök délután két órakor Budapest belvárosában. Az Uber ellen tiltakozó személyszállítók elhagyták a Bajcsy-Zsilinszky út, a József Attila utca és az Andrássy út kereszteződését, így megszűnt a forgalmi sávok blokádja.
Úszó-botrány: Hosszú Katinka négyszemközt egyeztet a MOB-elnökkel
Gázolt a hármas metró, leállt a közlekedés
Orbán és Lázár szerepelnek a legtöbbet az esti híradókban
Rogánék egy 50 ezer forintos Telekom-szerződést mondtak fel Ákos miatt
Havazás és napsütés jön a hétvégén