Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. január 15., péntek

20.890 - Hatszázezer fővel csökkentenék a közalkalmazottak számát?

space

2016. JANUÁR 15. PÉNTEK

space
space

Káosz a szocialista vezetésű Salgótarjánban? Újabb nagy fideszes baki

space
space

„Jelképes újévi humor ( amit érdemes komolyan venni ) 58 nappal a választások előtt az egyelőre még szocialista vezetésű Salgótarjánban. Káosz felsőfokon!" – mondta Becsó Zsolt, Nógrád megye fideszes országgyűlési képviselője.
space
spacetovább »space
spacespace
space

Minden gyermek megszületése egy kisebb nemzeti ünnep?

space
space

„A 2015-ben elsőként - 23 éves anya harmadik gyermekeként! - megszületett Rikárdó mellett azért persze szaporodik a magyar is néhol, pl. a mi családunkban is többen vagyunk, mint négy éve :) " –újságolta Novák Előd 2015 január elsejei facebook bejegyzésében.
 
„Bőséges gyermekáldást kívánok minden honfitársamnak az új évre! Közkincsnek kell tekintsen az állam minden gyermeket. Nekem pedig az Országgyűlés Népesedéspolitikai Albizottságának ellenzéki elnökeként is el kell ismernem: a kormány történelmi lépést tesz a három gyermeket vállaló párok 2 x 10 millió forintos támogatásával" – írta Novák Előd 2016. január elsején a facebook oldalára.
 
„Ideális korban, 24 évesen szülte meg az anyuka az első gyermekét. Minél előbb, annál jobb, ez az alapelve a szülésnek" – nyilatkozta a Jobbik alelnöke.
 
space
spacetovább »space
spacespace
space

Rogán: „A BKV finanszírozása a jövőben tartósan biztosítva van"

space
space

„A főváros iparűzési adóból származó bevétele ezzel az eltérítéssel együtt lényegesen magasabb lesz, mint a BKV finanszírozási igénye. Ezzel a fővárosi tömegközlekedés finanszírozása a jövőben tartósan biztosítva van" – mondta Rogán Antal december 15-én.

space
spacetovább »space
spacespace
space

Az év végéig eltűnik az összes veszélyes hulladék az Illatos úti telepről?

space
space

Tarnai Richárd kormánymegbízott és a Pest megyei Kormányhivatal környezetvédelmi szakemberei ma délután kiszállnak a telepre és előzetes véleményt mondanak. Ha igazak a sajtóhírek, hogy közvetlen veszélyt jelentő hulladék van a helyszínen, annak az elszállítását azonnal elrendeli a kormányhivatal. Ha azonban olyan hulladék is van, amelynek az azonnali elszállítására nincs szükség, ezt is sürgősen megkezdi a kormány" – mondta Lázár János 2015. április 20-i sajtótájékoztatóján

A közbeszerzési eljárás eredményeként egy-két napon, reményeim szerint egy-két héten belül eredményről tudunk beszámolni és megkezdődhet az itt lévő összes vegyi anyagot tartalmazó hordónak az elszállítása, és reményeink szerint, bár kicsit talán merészek voltunk, az év végéig ez meg is tud történni" – mondta Tarnai Richárd Pest megyei kormánybiztos 2015 június elején.

space
spacetovább »space
spacespace
space

Hatszázezer fővel csökkentenék a közalkalmazottak számát?

space
space

„Tízmillió ember él Magyarországon, ebből négymillió aktív, a négymillióból egymillió dolgozik az állami szférában […]Ez a foglalkoztatási szerkezet nem tartható fönn" – mondta Csepreghy Nándor miniszterelnökségi államtitkár az ATV Start című műsorában.

space
spacetovább »