Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 21., csütörtök

311 - Amennyiben Ön egyetért céljainkkal, úgy kérjük, hogy lehetőségeihez mérten támogassa nehéz, de hasznos tevékenységünket.

Von: Házik Zoltán [mailto:ptszszt@gmail.com]
Gesendet: csütörtök, 2008. február 21. 16:37
An: Kutasi József
Betreff:

 

Felhívás!

A hazánkban kialakult óriási regionális különbségek és a vidék folyamatos gazdasági és szociális leszakadása társadalmi problémákat hordoz. A szociális hátrányból fakadó leromlott életszínvonalnak, és életvitelnek is köszönhetően hatalmas szakadékok tátongnak a többségi társadalomban. Véleményünk szerint sürgősen el kell kezdeni ennek az évekig húzódó és folyamatosan növekvő problémának a megoldását addig, amíg ez a probléma ténylegesen is kezelhető.

Modifikáció PT logója


Személyes tapasztalatainkra támaszkodva arra az elhatározásra jutottunk, hogy olyan többirányú tevékenységet kell kifejtenünk, amellyel többek között a szociálisan hátrányos helyzetű polgároknak a munkaügyi piacon való elhelyezkedésük esélyét hathatóan megnöveljük. Szorosan együttműködünk az oktatási intézményekkel és egyéb civil szervezetekkel és a jövőben több olyan közös akciót szeretnénk megvalósítani, melyeknek köszönhetően a fiatalok életre szóló tapasztalatokat szerezhetnek, úgy a megmaradásért folytatott mindennapi küzdelem, mint az emberi magatartás az életfilozófia területén. S valljuk és hisszük, hogy az ifjúság nevelésével sikerül megváltoztatnunk a jelenlegi helyzetet.

A Kárpát-medencében elindítottunk egy hírportált, amely segítségével szeretnénk felhívni a figyelmet a régiókra, értékeinkre, hagyományainkra, s amellett a növekvő szociális gondjainkra is. A Polgár Info (melynek alapítója Törőcsik Attila úr) a Kárpát-medencében építette ki hálózatát, mely fórumként is működik és a polgárokat hivatott szolgálni azzal, hogy elsősorban róluk és nekik szól. Nemcsak a világ „nagy durranásait“ visszhangozza, hanem igyekszik a régiók valós problémáival foglalkozni. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a felvidéki, kárpátaljai, délvidéki és erdélyi Polgár Info szerkesztősége több mint 40 kárpát-medencei város polgárinfós hírportálját üzemelteti és szerkeszti díjmentesen.

Természetesen egy minimális pénzkeretre szükség van, hiszen a portálok fenntartásához elkerülhetetlenül hozzátartoznak olyan anyagi kiadások is, melyek nélkül az üzemeltetésük egyszerűen nem megoldható.

Amennyiben Ön egyetért céljainkkal, úgy kérjük, hogy lehetőségeihez mérten támogassa nehéz, de hasznos tevékenységünket.

Egyúttal tisztelettel meghívjuk hírportáljainkra is, melyek a következő címeken érhetők el:

http://www.rimaszombat.polgarinfo.hu/modules.php?name=Orszaginfo_lista

A Modifikáció folyó számlája:

Számlaszám belföld részére: 0381720537/0900,

külföld részére: IBAN: SK58 0900 0000000381720537; SWIFT: GIBA SK BX

www.modifikacia.wbl.sk

Házik Zoltán

Modifikáció PT elnöke