Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 28., csütörtök

366 - Légy résen, mert a március 9- i népszavazást a befolyását rohamosan vesztő FIDESZ megerősítésére, tehát ...

Von: Kőműves Géza [mailto:apor45@t-online.hu]
Gesendet: csütörtök, 2008. február 28. 08:20
An: Kutasi József
Betreff:
A népszavazás napja nem a mi napunk!

LÉGY RÉSEN!

 

Mert az emberiségre, természetre tekintettel nem lévő, világuralmát aljas módszerekkel építő zsidóglobalista háttérhatalom fél a MAGYARSÁG - tól. Fél attól, hogy Március15- én és azt követően az eddig megosztott, politikusok és  ügynökök felbujtása  által elégtelen  ellenségképpel rendelkező NEMZET szeme teljesen kinyílik, összefog  és olyan, nemzetközi szinten is terjedő  folyamatot indít be mely  derékba törheti a gaz, Istennek nem tetsző mesterkedést.

Tehát retteg  attól, hogy valóban nemzeti elkötelezettségűek tereljék a folyamot , ezért valószínűen a vész- forgatókönyvet veszik elő s ez pedig az álnemzeti FIDESZ által vezényelt kormánybuktatás.

Légy résen, mert a március 9- i népszavazást a befolyását rohamosan vesztő FIDESZ megerősítésére, tehát azért találták ki, hogy  baj esetére az újbóli zsidóglobalista hatalomátmentésre alkalmassá váljanak és egyben gumicsontot dobjanak a népnek. Ezért kicsi ár nekik az egyébként sem j esetleges eltörlése, ráadásul, ha nem is ilyen módszerrel, de mindenképpen kifogják venni a pénzt a a zsebüket dagasztó vizitdíj és  tandízsebünkből.

Az álellenzék több biztosítós rendszer elleni tiltakozása arcátlan színjáték, hiszen bevezetése uniós direktíva, mely direktívákat ezek teljes odaadással szolgálják és járjon bármilyen eredménnyel a majdani népszavazás,  bármely köpönyegű kormánya lesz is a rendszernek, be fogják vezetni azt, hiszen azáltal  irdatlan mennyiségű, könnyen beseperhető pénzhez és újabb magyarirtó módszerhez jutnak a világ legádázabb ellenségei.

 

 

A népszavazás napja nem a mi napunk! Mi nem csupán a jelenlegi  kormánytól, hanem az egész rendszertől és a dörzsölt FIDESZ – től is szeretnénk  megszabadítani a Nemzetet!

 

Készülj a Március 15- én, reggel 9 kor kezdődő rendezvényekre!

 

 

2008-02-27. Sopron                                                                                            Kőműves Géza