Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 24., vasárnap

337 - Kecskés István: Igen és mi Magyarunk kussolunk mert nekünk nem szabad a szánkat kinyitni, de miért is nem, ja igen mert ezt tanították

Nyílt levél!

 

Mélyen Tisztelt Honfitársak!
Kedves Barátok!
Tisztelt Cím!

Hogy a Politikai Hírfutárra valamit feltehessek – mert a tartalmakból az igazság sugárzik  - , ennyi levelezésre van szükségem.

 

Igaz szeretettel

 

Kutasi József (Jóska bácsi)

 

Ha máshonnan egyforma tartalmú E-mailt kap, akkor kérem, az én küldeményemet ne vegye figyelembe.
Ha arra gondol, hogy kérés nélkül írtam, jusson eszébe: Az internet nyílt, s ha nem akar kéretlen leveleket kapni, ne küldjön sehová, mert levelével a címe is megy. Sajnos egy E-mail több számítógépen is átmegy, így annak nyilvánossága egy képes- vagy levelezőlappal összehasonlítható! Leiratkozási szándék esetén, küldjön egy drótpostát.

www.kutasi.eu

www.jozsef-kutasi.de

www.cserkeszbolt.de.vu

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu

http://www.piliscsaba.hu/piliscsaba/index.php?id=18&view=single_conf&cat_uid=8&conf_uid=6 (Csevegő)

 

Von: Kutasi József [mailto:antal@jozsef-kutasi.de]
Gesendet: Samstag, 23. Februar 2008 17:09
An: Kutasi József
Betreff:

 

Itt a kezdés: 1.

 

Von: István Kecskés [mailto:i.kecskes@gmx.de]
Gesendet: péntek, 2008. február 22. 18:06
An: Kutasi József
Cc: Kinga Keresztesi, Matilda Tóth, László Milos

Betreff: Ezt feltétlenül nézzétek meg!!!!!!!!!

 

Bár csak mi Magyarok volnák olyan Nemzetiek mint a Szlovákok!

 

Üdv. István

----- Original Message -----

From: Fefe

 

Tényleg nem gyűlölnek bennünket????????

http://mf.index.hu/playere_ng.swf?file=/belfold/zsolna Ezt meg kell nézni, hogy az olvasó megértse az összefüggéseket.
2.
-----

From: "Laszlo Milos" <vertriebsfoerderung@gmx.net>

To: ""István Kecskés"" <i.kecskes@gmx.de>

Sent: péntek, 2008. február 22. 10:42 PM

Subject: Re: Ezt feltétlenül nézzétek meg!!!!!!!!!

 

Halló Pisti, honnan veszed ezt a sok hülyeséget, hát ne egy kocsmai szintre tegyük a  szlovákiai magyarság kérdését! Hol vagyunk mi itt Némtországban, mit teszünk azért, hogy Magyarnak vallhassuk magunkat? Kell nekünk ez az antiszemita szítás és ellenségeskedés itt németföldön? Gondolod, hogy ezáltal valamit is javul azon határainkon kívül élö magyarok helyzete, akik elvárják a mi támogatásunkat? Hidd el, nem az az igazi Magyar, aki veri a pofáját, aki mindenféle ellenségeskedésre szítja a környezetét, hanem az, aki bizonyítja, hogy szívvel-lélekkel magyar. Ehhez nem kell Szlovákia-, Gyurcsány-, meg Románia ellenes propagandát folytatni. Béke időben őrizzük meg a békét, ne csináljunk tömegmészárlást, mint az Jugóban történt!!! Erre az égvilágon egyetlen Magyarnak se lenne szüksége!!! Gondolkozz Te is, mihez kötelezed el magad!!!

 

 

Üdvözlettel,

 

Milos Laci Drezdából

 

3.
Von: István Kecskés [mailto:i.kecskes@gmx.de]
Gesendet: szombat, 2008. február 23. 00:21
An: Miklos László

Betreff: Igen és mi Magyarok kussolunk mert nekünk nem szabad a szánkat kinyitni

Wichtigkeit: Hoch

 

Szia Laci!

 

Örülök, hogy hallok rólad!

 

Tudod valahol igazad van, de talán nem írok neked újdonságot, hogy a környező országok vagyis itt a Magyarország

határaira gondolok mind ill. legtöbb Nacionalista országok pl. Románia, Szlovákia, Szerbia, Horvátország , stb. Csak Mi Magyarok, ha ki merjük a szánkat nyitni egyből "antiszemiták, külföldi ellenes, szomszédos országos ellenesek vagyunk! Talán nem veszed észre, hogy a nagy hatalmak játszó tere a mai Magyarország?

 

Igen és mi Magyarunk kussolunk mert nekünk nem szabad a szánkat kinyitni, de miért is nem, ja igen mert ezt tanították nekünk. Igen amit elküldtem neked Internet címet egy egyszerű Szlovákiai kocsmába ill., környezetben  vette fel egy TV. Igen Te azt mondod "honnan veszed ezt a sok hülyeséget"- én meg azt mondom a szlovákok és nem csak ők így gondolkoznak és ez az igazság mi rólunk így beszélnek nem kell szépíteni az igazságot.

 

De hiszen beszélhetnek így rólunk a Magyar nép nem  fog össze  soha mert, hogy nem olyan régen volt egy népszavazás ahol a Magyarországon élő magyarok nem szavazták meg a  külhonba élő magyarok állampolgárságát. De miért is nem???? Ja, hogy a mostani a komcsi-  liberális kormány mondta nekik, hogy nem, nem , nem, nem! Talán elgondolkozhatnál rajta mikor volt utoljára ilyen Liberális kormány Magyarországon egy kicsit segítek 1848-elött vagyis lehet, hogy a történelem ismétli magát és  ha minden igaz akkor nem sokká ezt a Gyurcsány féle kormányt is elkergeti a nép, tudod a magyarok nagyon sokat tűrnek (én is csak a történelemből tudom) de  ha egyszer betelik   a  pohár. Talán nem árulok el neked titkot de a mai hazug kormány nagyon fél a 2008 – márciusától! Igaz, hogy a Magyar emberek meg vannak félelmitve lásd 2006 október ezt még Kádár sem merte volna megcsinálni a Magyar néppel de Gyurcsány(MSZP-SZDSZ) igen. De tudod valakit megkötsz (mozgásában korlátozod) annál jobban vágyik a szabadságra.

 

Tudod és én nem verem a pofámat nem dőlök be minden féle marhaságnak, hogy én vagyok az igazi magyarja, hogy annak idején a drezdai Kossuth-emlékmű hozzám  is fűződik annak idején én csak csendesen hátulról intéztem az egészet és voltak akik elvitték a babérokat. Mert, hogy voltak akik mondták nem is kell arra olyan büszkének lenni, most jöttem rá kik is mondták azt nekem.

 

Ne haragudj de én még egyszer Komcsi-Liberálisnak többet nem hiszek, sajnos Magyarországon a cigányokat egyszerű embereket a fent említett pártok megvásárolják és hazugsággal győznek és a végén egy idióta irányitja az országot és ez most így is marad olyan erős a liberalista nyomás Magyarországon, hogy senki nem rúg labdába. De miért, mert a Magyar Nép nem Nacionalista!!!! Mert sokan félnek mi lesz ha kinyitom a számat!

 

Én Magyarországon sem féltem a 70- es években kinyitni a számat , talán azért is vertek meg egy párszor annak idején.

És itt Németországban nem félek a kommunista-liberális "patk........tol" Pedig meg mondom neked rosszabbak mint a sváb bogarak.

 

Üdv. István Freiburgból

4.
From: Kutasi József

To: 'István Kecskés'

Sent: szombat, 2008. február  23. 1:30 AM

Subject: Kérdésem, fel tehetem a Hírfutárra?

 

Kedves István!

 

Köszönöm, hogy ennyire tisztelsz  és az írásodat nekem is továbbítod. Ha a Politikai Hírfutárba be pillantsz, láthatod mennyire szíven viselem a hazánkat, Magyarországot! A leveled tartalma kisugározza az igazságot, ami már sajnos évtizedeken keresztül így van, csak nincs aki változtasson rajta. Hiába imádkozok és kérem a jó Isten, hogy segítsen rajtunk Magyarokon. A válasza: Nektek kell az Anyaországban dolgaitokat megoldani. 

 

Kérdésem, leveled fel tehetem a Politikai Hírfutárra? Írjak és kérdezzem meg Miklós László úrtól, hogy az Ö írását is szabadon adja? Ezeket az anyagokat nem szabad az asztal fiókban hagyni! Ilyesmiket minden magyarul tudónak olvasni kell.

Megjegyzem azt is, hogy az Anyaországon kívül élő magyarok (tisztelet a kivételnek!) nem sokat tőrödnek a hazánk sorsával.  A magyar katolikus papok Londonban, meg Kölnben, valamint Kaliforniában a Szász Lóránt, a KUTASI  nevű küldeményeket a gépük blokkolja, és vissza küldi hozzám Münchenbe. Több ilyen példát tudnák írni, de mind 72-éves szegény nyugdíjas, akinek annyi élettapasztalata van, az már az apróságokkal nem törődik.

 

Igaz szeretettel,

 

Jóska

 

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu Ajánlom!

5.

 

Von: István Kecskés [mailto:i.kecskes@gmx.de]
Gesendet: szombat, 2008. február 23. 10:29
An: Kutasi József
Betreff: Politikai Hírfutár
Wichtigkeit: Hoch

 

Kedves József!

 

Ha ugy gondolod tedd fel a Hírfutára. Talán a Lacitól megkellene kérdezni mert én az Ö nevében nem mondhatók semmit.

 

Igen én is észre vettem , hogy a határon kívül és belül is sajnos egyre többen bele fáradnak a "szélmalom"- elleni harcba, persze a legrosszabb ha a mi kis hazánkba elfásulnak az emberek, és már saját sorsukról sem akarnak dönteni, hanem hagyják magukat lóvá tenni a komcsi-liberális politikusoktól.

 

Szép hétvégét kívánok nektek , üdv. István Freiburgból

6.

 

 Datum, szombat, 2008. február 23  11:57:39 +0100

Von: "Kutasi József" <antal@jozsef-kutasi.de>

An: "Milos László"  <vertriebsfoerderung@gmx.net>

CC: "\'István Kecskés\'" <i.kecskes@gmx.de>

Betreff: Kérnék engedélyt!

 

Tisztelt Milos László Úr!

 

Kérnék engedélyt, hogy az alul olvasható levelét - névvel vagy név nélkül - felhasználhatom a Politikai Hírfutárra!?

 

Kérném sürgős válaszát.

 

Igaz szeretettel,

 

Kutasi József (Jóska)

 

7.

Von: Laszlo Milos [mailto:vertriebsfoerderung@gmx.net]
Gesendet: szombat, 2008. február 23. 13:16
An: "Kutasi József"
Betreff: Re: Kérnék engedélyt!

 

Kedves Kutasi József, nem ismerem Önt, ezért szeretném tudni mi módon kívánja levelemet felhasználni. Természetesen csak névvel egyezek bele, mert nem szeretem a "névtelen" akciókat. Amit én kimondok, azért ki is állok, ha nem hamis módon történik a mondanivalóm közzététele. Ezért kérem válaszát, mire kívánja felhasználni soraimat?!

Üdvözlettel, Milos László

8.

Von: Kutasi József [mailto:antal@jozsef-kutasi.de]
Gesendet: Samstag, 23. Februar 2008 14:45
An: Milos László
Betreff: Kutasi József - HÍRLEVÉL 54/2008/1 - Mi nyíltak és szabadok vagyunk! Elérhetőségünket nem titkoljuk!

 

Kedves Milos László Ur!

 

Itt küldöm felölünk a tájékoztatót!

 

Igaz szeretettel

 

Kutasi József (Jóska)

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu Erről a Politikai Hírfutárról van szó!