Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 24., vasárnap

331 - A kezdeti szakaszban reggel 7-9 óra és délután 16-18 óra között sugárzunk mûsort


Megszólalt Piliscsaba Hangja!


A Piliscsabáért Egyesület 2007-ben sikeresen pályázott kisközösségi rádió frekvenciára és technikai eszközökre az ORTT-nél, ennek köszönhetõen indulhatott meg az adás 2008. januárjában. Célunk minél több Piliscsabát érintõ hírt begyûjteni és közreadni szûkebb pátriánkból. Azt szeretnénk, ha a Zöld Hullám Rádiót minden piliscsabai polgár a sajátjának érezné, mert arra törekszünk, hogy mindenki találhasson a mûsorainkban olyan elemet, ami õt érdekli. Mûsorainkban - a rádió nevéhez méltóan - különös hangsúlyt fektetünk a környezet- és természetvédelemre, mint olyan értékre, amely Piliscsaba esetében kiemelt jelentõségû.

Igyekszünk naprakészek lenni a helyi események tekintetében és számítunk arra, hogy ebben a piliscsabai polgárok is segítik a rádió munkatársait.
A kezdeti szakaszban reggel 7-9 óra és délután 16-18 óra között sugárzunk mûsort, a késõbbiekben az adásidõt növelni fogjuk. Várjuk és reméljük hallgatóink közremûködését, híreket, észrevételeket, kéréseket a zhrhirek@zhr.hu e-mail címre küldhetnek. A Zöld Hullám Rádió közszolgálat feladatkörrel rendelkezik, ebbõl fakadóan minden tekintetben pártatlan mûsorokkal, tényszerû hírekkel, beszámolókkal, riportokkal és jó zenével igyekszik szórakoztatni a hallgatóit. Bízunk a rádió közösségépítõ szerepében és minden Kedves Hallgatót arra kérünk, hogy aknázza ki velünk együtt ezt a különleges, új kommunikációs eszközt a piliscsabaiak örömére és hasznára.


László Erika
alapító szerkesztõ