Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. február 28., csütörtök

368 - Ne vegyék a szívükre, de Önöket most -visszakézből - durván arcul csapta Gyurcsány és kormánya!

Von: Dr Bokor Imre [mailto:bokorimre@t-online.hu]
Gesendet: csütörtök, 2008. február 28. 13:53
An: Kutasi József
Betreff:
Válogatás nélkül,- mindenkit!

 

http://1.bp.blogspot.com/_7xCXvZLZnto/Rycww1V08bI/AAAAAAAAACs/V5H1vYmn1oI/s400/justitia.png

 

 

TISZTELT ÁLLAMPOLGÁROK!

 

Ne vegyék a szívükre, de Önöket most –visszakézből – durván arcul csapta Gyurcsány és kormánya! Válogatás nélkül,- mindenkit! Még azokat is, akik az MSZP-re vagy az SZDSZ-re voksoltak, vagy - közömbösen - „bojkottálták” a választást. Merthogy: Önöknek semmi közük nincsen ahhoz, hogy milyen „üzletet” kötött a kormány az Orosz Föderáció kormányával, és 10 évig fúrhatja az oldalukat a kíváncsiság, hogy adóforintjaikból mikor, mennyit és mennyi ideig fogják fizetni (beleértve gyermekeiket és unokáikat is) az új gázvezeték (és járulékos infrastruktúrájának) a kiépítését.

Kaptak egy jó nagy pofont, és egy zsákbamacskás beruházási információt. Megnyugtatásukra közölhetem, hogy a titkolódzás alighanem azért indokolt, mert az oroszok, a szovjet „testvéri” hagyományokhoz híven, vagy „ajándékként”, vagy „minimális hozzájárulással” segítik megoldani számunkra a gáznemű tüzelőanyaggal való ellátásunkat, és nem akarják felidegesíteni az ukránokat, a fehéroroszokat vagy saját nemzetiségeiket.

Tíz év múlva (vagy talán hamarabb) kiderül az igazság. Addig is „vakulj magyar” (mondhatnám azt is, hogy KUSS, de ilyen szavakat nem szeretek használni), nem kötünk mindent az orrodra, mert a sok súly orrsövényferdülést okozna.

A pofon se égesse az arcukat, nem ez volt az első, és nem ez lesz az utolsó, ha nem jön meg az eszük, és március 9-én odanyújtják az orcájuk másik felét is,- a hazug, a csaló, a magabiztos, a pökhendi, az arrogáns és a titkolódzó „adakozó(k)nak”.

 

(Prof. Dr. Bokor Imre)