Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 24., csütörtök

8.934 - Magyarország > Még mindig váltogatunk...! > Nincs rendszerváltás! > (: Czékus Jób Nemzeti Hírháló :)

Még mindig váltogatunk...!(: Czékus Jób Nemzeti Hírháló :)  Nincs rendszerváltás!

 

A régi ember a postaállomáson lovat váltott, a mai pedig gatyát, inget vált. A rovottmúltú miniszterelnök öregecskedő feleségét újabbra váltotta,  a  z s i d ó k  miniszterelnöke felvásárolja az országot, a Hír tv simafejű műsorvezetője ezt megmagyarázza, hogy így, meg úgy, nem szó szerint kell érteni.  De azért a Likud és testvérpártja (megsúgom: Fidesz a neve!) szorgalmasan szövögetik a hálót Magyarország körül. Míg az elmúlt nyolc évben tudatos és nyílt bomlasztás folyt, addig most már nemzetiszínű zászlók között (10 darab!) és előtt folyik ugyanaz a butítás, ami már 1989-ben kezdetét vette.

Nincs rendszerváltás, nézzük meg a legnagyobb hatalmat birtokló médiát: egyre kevesebben emlékszünk már, amikor a földi televíziók elosztása megtörtént: az M1 -es csatornának a mindenkor regnáló vezetés tetteiről kellene tudósítania, ehelyett mi történik? A miniszterelnök évértékelő beszédét csupán a sokadik helyen, minuszos jelentésben közlik.  (Nem akarom Orbánt kipártolni, eszemben sincs, de a mindenkori első ember beszédét kutya kötelessége - lenne - az első számú tévének, akár a műsor megszakítása árán is, leadni, helyette megtudtuk, hogy Szancsez-Mancsez még a 225-ik folytatásban sem veszi feleségül donna Izabellát, na!) Próbálná csak az USA elnökének országos beszédét az ottani nemzeti tévé nem sugározni!  Próbált volna csak az akkori Kossuth rádió Rákosi Mátyás beszédét lekeverve focimeccset közvetíteni, vagy az MSZMP kongresszusa helyett a Szabó családot adni!  A másik két adó (RTL és TV2) eredetileg azért kapott földi sugárzásra engedélyt, hogy ugyancsak a legfontosabb információkat közölje a magyarokkal és a határontúli honfitársainkkal.  Húsz év óta nem tartják be ezt a kötelességüket, ehelyett kevésbé fontos információkat tudunk meg a buzicigány M A J K Á -tól.

Mi itt lenn már jól tudjuk, hisz komoly ismereteink vannak az elmúlt évekből, hogy egy bukó vagy bukott diktatúra politikusainak sem első sem második vonalából nem szabad átmentenünk sem csekélyértelmű sem pedig nagytudású politikusokat, mert ez olyan, mintha a szépen gyöngyöző borral telt kristályserlegünkbe egy pici csepp mérget tettünk volna!  Mi itt lent tudjuk, a régi rend hívei micsoda sebességgel képesek alkalmazkodni az új politikai erővonalakhoz, akár a kezükben maradt sajtó, akár pedig az ugyancsak náluk levő titkosszolgálat igénybe vételével.  A jócskán megmaradt politikai erők türelmesek, most másik köntösben várnak, amíg eljön ismét az ő idejük. (Csintalan Sándor, egykori kommunista alelnök színeváltozása sem semmi. Kommunista vezérként előbb a Hír tv megmondóembere, kőkemény Fideszes, de egyre inkább kilóg a kaftán alól a szőrös-patás lóláb, és vált vissza ismét az egykori politikai iskola oktatójává.)

Egy rendszer megváltozásakor a külföldi nagytőke mint prédára éhes keselyű, nézi ferde szemmel az új államokat.Azonnal hatalmas összegekkel kenik meg a lehetséges állami vezetőket,akiket aztán a markukban tarthatnak, miközben a népbutító szlogenek és a verseny dícsérete közben a népnyomor még nagyobb méreteket ölt.  Idenám, de mire ez kitudódik, lelelpeződik, addigra már a közben kivénült kipás-kaftános nemzedék már az új kádergenerációjának, ivadékainak adja át a média, gazdasági és persze politikai hatalmát

Mi itt lenn tudjuk, a meghirdetett fülkeforradalom kedves és hangzatos humbug csupán, hisz a 2/3 -os többség nem a Fideszre, hanem az előző garnitúra eltakarítására tette le a szavazatát.  Mi, öregebbek is masírozunk már a sír felé, és jönnek, vonulnak az újak, a megmondók, akik sugdossák fiainknak: "...aki nem lép előre, az lemarad..." meg ilyesmi süketeléseket hallanak fiaink máris...

Óvakodjatok, ha boldog zsidót láttok!
Óvakodjatok azoktól, akik mindig dícsérnek, vagy azoktól, akik mindig lenéznek és ócsárolnak! Mert mindkettő egyformán veszélyes.
Ezek csupán hülyítések, és csak a z s i d ó térnyerést szolgálja!
Nézzünk vissza tisztaszívű őseinkre, az ősrégi hun-magyar kultúrára!
Tiszta, hideg fejjel kell keresnünk a magyarság hasznát szolgáló megállapodásokat.
És igen, a béke...a békét kell szolgálnunk,de nem a mások, hanem a saját népünk számára.
De azt sem minden áron: ne féljünk kimondani, igenis, olykor csak erős kakaskodás után lehet újra békés építést folytatni.
A magyar ember tiszta lakásban szeret élni.
Ehhez előbb alapos takarításra van szükség.

Takarítsunk tehát alaposan, de eközben őrködjünk vízkészletünk és más földalatti kincseink, termőföldjeink felett. Ne másoknak, saját népünknek adjuk tovább, gyermekeink, kicsi unokáink boldogulására...

(: Czékus Jób Nemzeti Hírháló :)