Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 25., péntek

8.950 - Dr.Ölveczky István ügyvéd > NAGYON FONTOS! Segítség a banki károsultaknak

Feladó: Vattay Szabolcs

Dátum: 2011. március 24. 9:42
Tárgy: NAGYON FONTOS! Segítség a banki károsultaknak
Címzett: Kutasi József


Továbbítom Dr. Ölveczky István ügyvéd úrral váltott levelezésem kivonatát, csak a lényegi részt, amelyben segítségét ajánlja fel a banki károsultak részére, lásd lejjebb. Károsultak jelentkezhetnek ezen az email címen: Fénysugár jogi képviselet 
Tudom, bizalmi válság van hazánkban minden téren! -- de vannak becsületes emberek, kik valóban segíteni szeretnének, mint ahogyan én is! A rászorultaknak egy emailt biztosan megér, ugyanis ez nem kerül semmibe. A jogi képviselet működési feltételei itt is: > http://www.hiteljogseged.com/segelyszolgalat/ és a mellékletben is megtalálhatók.

Honfitársi szeretettel és üdvözlettel:
Vattay Szabolcs

Sent: Wednesday, March 23, 2011 7:50 PM
Subject: Segítség a banki károsultaknak
 
Segítsünk a banki károsultaknak!
Tisztelettel kérem Önt, adja tovább ezen információt barátainak, ismerőseinek és ne csak emailen, hanem személyesen. Ezzel Ön is segíthet, mert sok rászorulthoz juthat el az információ és nem kell a nagy médiamogulokat fizetnünk a reklámozásért.

Alapítványi támogatással meg fogjuk oldani a banki károsultak reménytelen helyzetét. Első lépésben bírósággal állapíttatjuk meg, hogy a banki kölcsönszerződések erkölcstelenek, ezért érvénytelenek (a részletekkel itt nem szeretnék senkit terhelni, a mellékelt tájékoztatóban olvasható, a honlapon elérhető: www.hiteljogseged.com és emailen érdeklődni lehet: fenysugar@kerekesdr.hu).

A munkánk akkor lesz eredményes, ha minden banki károsult egységesen fellép a kirablói ellen. És talán a magyar gazdaságra is gyógyírt hoz. Segítsen a szervezésben! További emailt csak annak küldök, akitől kapok egy rövid visszajelzést, hogy nem zavarja a banki károsultak ügyében történő tájékoztatásom.

Kelt; Budapesten, 2011. március 14. napján.

 

Megtisztelő figyelmét és közreműködését megköszönve

Dr. Ölveczky István
ügyvéd


Kedves Vattay Szabolcs Úr!

Mindannyian tudjuk, hogy a gyors információ áramlás fél siker. Ezért köszönöm most is, ha ebben segít. És hiszek abban, hogy aki tovább küldi, egy kicsit megtoldja saját lelke jószándékával.
 ...senkinek nem küldtem kör-emaileket, mert nem szeretem  a személy nélküli MLM porszívó ügynökösködést. Ez a feladat félretetette velem az alapelvet, hozzátéve, hogy csak nemzeti elhivatottságú címekre indult útnak a hír.
 ...nincsenek hátsó szándékaim, valóban segíteni szeretnék a bajbajutott családokon.
 ...ki gondolná, hogy a Fénysugár Jézus Krisztus Szeretetszolgálat Alapítvány mögé bújva akar üzleti fogást csinálni?
 ...tettei minősítik az embert és bízom benne, hogy rólam, rólunk csak jót fog hallani (legalábbis hiteles forrásból).
Helyes az aggódás, és nem is csodálkozom vagy sértődöm meg rajta.
Az elmúlt rövid működésünk tapasztalata is azt mutatja, hogy a károsultaknak nemcsak konkrét segítség kell, hanem eligazodásban is meg kell mutatnunk az utat. ... mit kapnak itt és máshol. Most csak egy leegyszerűsített példa: elmehet egy ügyvédhez és 40-80eFt/óradíjért nekiugorhat a bankoknak személyes törődéssel (tehát az ügyfél rangján és teljes kiszolgálással). ...A mi "betagozódásunk" költségben  valahol a 0 szint felett van, hiszen 5000Ft-ot elkér az Alapítvány induláskor és azt mondja, hogy a "lendületben" tartáshoz 1000Ft/hó átalánydíjat kér (nettó számok)  És segítsen az ügyfél is: másoljon, készítse össze az iratokat, hozza ki a tulajdoni lapot, stb. tehát spóroljunk a drága ügyvédi munkán.
A hatékonyság és a nagyobb létszám, a több per pedig meghozhatja -az egyedül bukásra ítélt perek- eredményességét.
...a lényeg, hogy tevékenységünkön keresztül vagyunk megismerhetők. Ha van a környezetében rászorult, irányítsa hozzánk, aztán kérdezze ki. Ha csak egy kicsi negatív véleményt is hall: állok rendelkezésére, hogy javítsunk a rendszeren, persze ha ez emberileg megoldható és nem a pénz az akadálya.
 
Mindenkitől azt kérem, hogy működésünk tapasztalatait ossza meg velünk, mert csak akkor lehetünk jók, okosak, hatékonyak, ha valóban úgy csináljuk, amilyennek elképzeltük.
Szívélyes üdvözlettel
Dr. Ölveczky István ügyvéd