Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 26., vasárnap

10.030 - Válaszra se méltat a Miniszterelnöki Hivatal

Válaszra se méltat a Miniszterelnöki Hivatal
2011. június 25. - 15:54 feherkemeny.hu

Tájékoztatom a Magyar lakosságot, hogy 2011. április 26 napon hivatalos levelet küldtünk a Miniszterelnök Úr részére, melyben kértük a személyes találkozást háromfős delegációnk részére. Figyelembe vettük az Európai Uniós elnökséggel járó elfoglaltságát is.

Ennek ellenére a mai napig MÉG VÁLASZRA sem méltatott a Miniszterelnöki Hivatal!
Ezek szerint van alapja a levelünknek és van takargatni valója a Miniszterelnöki Hivatalnak a Miniszterelnök elől?
HOL élünk, milyen demokráciában, vagy már királyság van Magyarországon?
Minek ide a kormány, ha a végrehajtó a király?

A levél:
MINISZTERELNÖKI HIVATAL
Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr
BUDAPEST
Kossuth Lajos tér 1-5.
1055

Tisztelt Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

Miniszterelnök Úr, a "Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége nevében, Dabasi Tamás elnök, azzal a Tiszteletteljes kéréssel fordulok Önhöz, hogy egy órás személyes találkozást biztosítani szíveskedjen háromfős delegációnk részére.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy az Európai Uniós Elnökség munkája minden percét leköti.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy a közvetlen környezetében lévő munkatársai megszűrik az információt és nem jut el minden esetben a fontos ügyek részletei Önhöz.

Tudomásunk van arról, hogy a program ígérete alapján egyetlen egy ember sem kerülhet az utcára, valamint a gazdaságot lassan, de helyre állítja. Sajnos tudomására kell hoznunk, hogy teljesen elferdített és nem a valóságnak megfelelő információt jutatják el a Tisztelt Miniszterelnök Úrhoz. Hogy mi okból teszik, nem a mi tisztünk vizsgálni. Egyértelműen igazolni tudjuk annak ellenkezőjét, amit Dr. Szöllősi László helyettes államtitkár parlamenti beszámolójában is elmondott és képvisel a nem létező "deviza hitel" ügyben.

Teljes mértékben meg vagyunk győződve és a személyes találkozást is azért kérjük, hogy az egész társadalmat és az országot érintő valós problémát Ön elé tárjuk.

Kérjük, személyesen hallgassa meg azt az egy országosan a legnagyobb ismerettel rendelkező társadalmi szervezetek összefogását, akik első kézből tudják az emberi életeket is követelő visszaéléseket az Ön tudomására hozni.

Segítségére szeretnénk lenni a gyors és szakszerű egész országot érintő társadalmi probléma megoldásban. Véleményünk szerint, ha nem a valóságnak megfelelő információk alapján hoznak döntést a "hitelesek" ügyében, az a Kormány megbukásához vezető út. Mi ezt nem szeretnénk, így kérjük együttműködő személyes találkozás biztosítását.

Budapest, 2011. április 26.

        Köszönettel Dabasi Tamás elnök