Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 23., csütörtök

9.996 - Évzárás és búcsú a Csíkszeredai Csángó Bentlakásban

From: Ifj. Szilas László
Date: 2011. június 23.
Subject: MCSMSZ: Évzárás és búcsú
To: Kutasi József Antal

Évzárás és búcsú a Csíkszeredai Csángó Bentlakásban

A 2010/2011-es tanév június 17-én ért véget, és ugyan a szakmai gyakorlatozók, érettségizők, és szakvizsgázók még maradnak júliusig, a hagyományoknak megfelelően szerettünk volna egy olyan közös lezárást adni a tanévnek, ahol még mindenki részt tud venni. Az évet egy közös évértékeléssel, egy hálaadó szentmisével, és a végzősök hagyományos búcsúvacsorájával zártuk. Az évértékelésnek azért is volt kiemelten fontos szerepe, mert az új értékelési rendszer kritériumai szerint meg kellett beszélni, és ki kellett hirdetni, hogy a jövőtől ki milyen támogatási státuszban kezdhet neki az új tanévnek.

Az év kellemes és kellemetlenebb tapasztalatainak átbeszélése után sor került a diákok érdemeinek elismerésére. Oklevéllel és kis ajándékkal jutalmaztuk azokat, akik egész évben kiemelkedő tanulmányi eredménnyel büszkélkedhettek. Elismerést érdemelt a legszorgalmasabb diák, a legkevesebbet hiányzó, a leglelkiismeretesebb, a legrendszeretőbb, a legtalpraesettebb, a leglelkesebb önkéntes, a legmotiváltabb, a legnyitottabb, a legnagyobb fejlődést mutató, a legkorrektebb, és a legkreatívabb diák, valamint azok, akik a bentlakás programjainak főszervezői posztját vállalták az év során. Ezúton is gratulálunk nekik!
Az évzáró hálaadó szentmisét Sándor atya celebrálta, aki igen hasznos és megszívlelendő gondolatokat adott a vakációra készülőknek. A szentmisén a bentlakás zenei vénával megáldott része biztosította az énekeket. Olyan meghitt hangulatot teremtettek, hogy ezért nekik külön elismerés járna.

A szentmise után következett a végzősök búcsúvacsorája, amit a nevelők közösen készítettek el. Ahogy már korábban is leírtuk, az idén igen különleges, kiemelkedő tehetségű diákok is végeznek, akik nagyon fognak hiányozni a bentlakás életéből.
A támogatóinknak, keresztszüleinknek ezúton is szeretnénk megköszönni az egész éves támogatást, és kellemes, nyugodt nyarat kívánunk mindenkinek!

CsCsB nevelők

2011.06.22.

folytatás: http://www.csango.ro/index.php?page=tt_evzaro2011