Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 24., péntek

10.007 - Magyar Egység Napja > 2011. augusztus 21, vasárnap 19 óra > Budapest Hősök Tere

Közlemény

Alulírottak leültek egymással megbeszélni a bösztörpusztai Magyarok Országos Gyűlése, 2011. augusztus 12-13-14-15-re szervezett programja, és a 2011. augusztus 14-én estére, a budapesti Hősök Terére meghirdetett Magyar Egység Napja rendezvény egyidejűségének előnyeit, és hátrányait.

Közös elhatározásból a következőkre jutottak:

A Magyar Egység Napja a bösztörpusztai esemény egyik fő napjának estéjére lett meghirdetve, ami nem szolgálja a Magyarok Országos Gyűlése augusztus 14-re eső programjainak zavartalan lebonyolítását.

A Magyar Egység Napja rendezvényt ennek okán 2011. augusztus 21, vasárnap 19 órára helyezik át.

A Magyarok Szövetségének e közleményt aláíró vezetője kijelenti, hogy ezt a megállapodást szervezetükön belül a lehető legszélesebb körben ismertetni fogja. Mindezeken felül a bösztörpusztai nagygyűlés napjain, a megállapodásban résztvevő személyek részére, (dr. Halász József, Orosházi Ferenc) lehetőséget biztosít arra, hogy a Magyar Egység Napja esemény okáról, szükségszerűségéről, és céljáról - a lehető legnagyobb létszámú érdeklődőnek megteremtve a lehetőséget - előadást tarthassanak.

Szívünkből jövő teljes hittel tudjuk, hogy jó döntést hoztunk, mert megállapodásunk a formálódó magyar egység ügyét szolgálja.

Budapest, 2011. június 22.
Benis Miklós sk
dr. Halász József sk.
Orosházi Ferenc sk.