Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 28., kedd

10.052 - Surján László: Napjainkban ez a vörös segély.

From: Kovács Endre

Date: 2011. június 28.
Subject:  MHL 11-06-28
To: jozsef@kutasi.eu,


KOMMENTÁR   NÉLKÜL  !!  SURJÁN  LÁSZLÓ   E.P. .  -képviselő  levele  !!   Kovács   Endre  :

Kedves Kovács Endre!

Nehéz lenne jobban leírni a magyar elnökség sikerét, mint ahogy ezt Mesterházy mester tette: Szakmai siker. Hogy hozzá tette azt is, hogy politikai kudarc? Ugyan már. E két állítás együtt közönséges szamárság. Az elnökség épp azért politikai siker, mert szakmai munkát jól végezték a miniszterek, a diplomaták és a köztisztviselők. Hogy közben támadták egyesek a médiatörvényeinket és az új alkotmányt?

Bizonyára te is mondtad gyerekkorodban, ha lehülyézett valaki, hogy nem azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja. A kritikák olyan szegleteiből jöttek az Uniónak, amelyekben sebekkel, választási vereségekkel elborított emberkék húzódnak meg, akik most éltek az alkalommal, s belénk martak. Nem kell, nem is lehet komolyan venni. A sas nem kapkod a legyek után. Ráadásul nem egy esetben amúgy értelmes, de félrevezetett, becsapott emberek hőzöngtek. Párt alapú szolidaritásból. Amint félig-meddig visszavonulóban elmondták, az idő dönti el, hogy az aggodalmak, amelyeket megfogalmaztak, megalapozottak-e vagy sem.

Tehát siker volt. Gratulálunk mindenkinek, akit illet. A kritikát pedig nem az Uniótól kaptuk. A kritikát európai képviselőktől kaptuk, akik pártalapon hőzöngtek, de megrettentek attól, amit Szájer József mondott nekik: ha annyira meg vannak győződve, hogy Magyarország rossz úton jár, tessék, éljenek a Szerződés adta lehetőséggel és kezdeményezzenek ellenünk eljárást. Nem tették, mert tudták, nincs igazuk. De a céljuk nem ez volt, csak az, hogy kellő nagy médiafelületen gyalázhassanak minket. Napjainkban ez a vörös segély.

Barátsággal köszönt:
Surján László