Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 29., szerda

10.060 - Magyar Világtalálkozó > Balatonlelle, június 30-július 3.

From: Ifj. Szilas László
Date: 2011. június 29.
Subject: FW: 12+1 érv
To: Kutasi József Antal

12+1 érv,

amiért érdemes Önnek, Családjának és Barátainak is ellátogatnia  a Magyar Világtalálkozó rendezvénysorozatára 

(Balatonlelle, június 30-július 3.  (csütörtök-vasárnap)


Mert  minden  korosztály  bőséggel talál kedvének megfelelő programot: a gyermekműsoroktól a koncerteken át a konferenciákig.

   Mert a Találka Téren felállított nagy-sátorban  bárki egész nap találkozhat  a világ számos országából érkezett személyekkel, neves hazai és külhoni személyiségekkel.

   Mert a zenei élet legjobbjai adnak koncerteket: Demjén, Pataki, Tamás Gábor,a Kormorán együttes, Szikora Robi és az R-GO Gidák, Poór Péter, Komáromi, Kefir, Király    

   Viktor, Iván, Galambos Lajos –és még sokan mások.

   Mert  a Folklórfesztiválon a legjobb néptáncegyüttesek, énekesek, zenekarok mutatkoznak be , s fergeteges táncházzal zárul minden nap. Csárdáskirálynő  előadás.

   Mert végig kóstolhatja a Kárpát-medence konyháit: erdélyi ízek, hun ételek, ökörsütés, grillek, halételek, bográcsok…Bor és Pálinkafalu. Magyar Ízek Utcája.

   Mert Magyar-Lengyel Barátság Nappal indul a rendezvénysorozat – ünnepségek, koncertek, beszédek a két nép barátsága kapcsán.

Mert,  akik párjukkal szívesen átélnék az esküvői ceremónia és a hozzátartozó  népszokások élményeit,  most pazar külsőségek mellett megerősíthetik kapcsolatukat is, séta hajózhatnak is.

Mert kiderül, hogy ki a legjobb lovag az országban? - a lovagi torna küzdelmei kelnek életre a  Nemzeti Lovagi Torna Bajnokságon. 

Mert megtudhatja a Magyarok Szépe versenyen, hogy ki a legszebb magyar származású lány?

Mert láthatjuk a futball pályán a régi idők nagy focistáit:  Magyar Öregfiúk Válogatott a Balaton Öregfiúk válogatottal méri össze tudását.

Mert a jurta sátrak világában mindig történik valami érdekesség, s megelevenedik a régi magyar élet, lesz  zene, tánc, mesterségek bemutatói.

Mert ott lesz Lelle puli és társai -  A Világtalálkozó szerencsét hozó kabalakutyája. Lehet simogatni, fotózni, sétáltatni.

A tombolán kaliforniai, új-zélandi, venezuelai  egyhetes vendéglátás, wellness hotel hétvégék, puli kutyusok,háromszázezer forintos Szász szőnyeg, a Klapka ház 50 ezer forintos ajándékcsomagja  - és még sok értékes nyereményt sorsolnak ki.

Érdemes hát a hét végén ellátogatni Balatonlellére, a Magyar Világtalálkozóra.
Várjuk szeretettel Önt, Barátait, Ismerőseit !

Tisztelettel,

www.vilagtalalkozo.hu

www.facebook.hu/vilagtalalkozo