Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 26., vasárnap

10.027 - Vattay Szabolcs: ÚJABB CSAPDA A BANKI HITELEK KÁROSULTJAINAK!

From: Vattay Szabolcs

Date: 2011. június 26.
Subject: ÚJABB CSAPDA A BANKI HITELEK KÁROSULTJAINAK!
To: Kutasi József Antal


Ebből a levélből az én értelmezésem szerinti alábbi lényeges elemet emelem ki, miszerint
(tudtommal) a jelenlegi többségi kormány csakis és kizárólag a bankoknak kedvező, az Adósoknak a végső döfést megadó árfolyam befagyasztási intézkedést iktatott törvénybe, ami a csőd előtt álló hitelesek haláltusáját hivatott további három évig meghosszabbítani. A törvény értelmében a bankok az árfolyam különbözetet egy elkülönített számlán, kamattal terhelve fogják vezetni, és az árfolyam rögzítési periódus lejárta után az Adósoknak mindezen különbözetet kamatostól kell majd visszafizetniük. Valójában a bankok ezzel még több terhet rónak a hitelesekre; és ezzel tömeges csődhullámot indítanak el.

Talán jobban járnak azok, akik már most becsődölnek, mint akik besétálnak ebbe az újabb kelepcébe, amit az államhatalom asszisztálásával, aljas módon segítségnek álcáznak a bankok a végett, hogy három év elteltével még jobban kifoszthassák Adósaikat.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy: Aki idő nyer, életet nyer! Három év nagyon hosszú idő lehet pl. arra is, hogy akár összeomoljon a sátán gyűlölt világbirodalma! Ha azonban ez nem történik meg, akkor az Adós nem csak az eddig befizetett törlesztéseit és ingatlanát veszíti el, hanem akár több millió forint soha fel nem vett összeggel, és ennek kamatos kamataival hátralékban maradhat!

Sajnos úgy néz ki, hogy ez lesz a jellemző, és a magáncsőd intézményének hiányában ezeket a virtuális többletköveteléseket a bankok az adósok jövedelméből fogják majd letiltatni akár több éven, évtizeden keresztül is, mivel a magáncsőd intézményének megalkotására (NEM VÉLETLENÜL) egyelőre nincs Magyarországon meg a politikai akarat. Ez a tény is bizonyítja a politikai réteg és a pénzvilág maffiaszerű összefonódását. Továbbá: Ezt az alapos gyanúnkat erősíti az is, hogy miután a magyar törvényhozás megszavazta „Bankhiteleseket mentő (???) törvényt”, azóta a CHF árfolyama hirtelen soha nem látott magasságokba szökött.    Vattay Szabolcs