Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 24., péntek

10.011 - Orbán szerint azért nem élünk olyan színvonalon, mint a norvégok, mert nem dolgozunk eleget

www.nemzetihirhalo.hu *************
Orbán szerint azért nem élünk olyan színvonalon, mint a norvégok, mert nem dolgozunk eleget
2011-06-22. 17:22 Kuruc.info

És nem például azért, mert a kommunista, majd pedig a belőlük lett kapitalista zsidók - maga Orbán és váltótársai segítségével - tönkretették és szétrabolták az országunkat az elmúlt évtizedek során.

Orbán Viktor szerint a magyarok mindig is irigyelték Norvégiát, mert "mi is szeretnénk ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott és jómódú viszonyok között élni", mint a norvégok . A magyar miniszterelnök ezt szerdán Oslóban, újságírók előtt mondta, miután tárgyalt norvég kollégájával, Jens Stoltenberggel.

Orbán Viktor hangsúlyozta: Magyarországon még nagyon sokat kell dolgozni ahhoz, hogy olyan színvonalon lehessen élni, mint a norvégok.

A kormányfő elmondta: a norvég miniszterelnökkel folytatott megbeszélésen szó volt egyebek mellett a két ország közötti telekommunikációs, katonai és energiaipari együttműködés lehetőségeiről. (MTI nyomán)

Olvasó: Hajrá vitya! -- ettől van még lejjebb is.
Nagyon köszönöm, hogy külföldön már te is kelted a magyarok rossz hírét! Az én fajtám rossz hírét kelted, - mert a tiéd, likud viktátorkám, ami zsidó-cigány! - nem az enyém. Ilyen gaztettre még az a tetű gyurcsány se vetemedett. Vattay Szabolcs