Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 24., péntek

10.005 - A hír:"Zárt tárgyalás keretében folytatja a Fővárosi Bíróság a Budaházy György és társai ellen zajló pert.

www.nemzetihirhalo.hu *************
Az eljárás és a gyökér is ugyanaz
2011/06/21 - 12:40 L88

A hír:"Zárt tárgyalás keretében folytatja a Fővárosi Bíróság a Budaházy György és társai ellen zajló pert. A szerdai tárgyalási napon a bíró eltávolíttatta a helyszínről a hallgatóságot, a sajtó képviselőit, valamint az első- és a nyolcadrendű vádlottat is."

Mikor megtudtam, hogy Gyurit és Társát eltávolították saját tárgyalásukról, abban a pillanatban Bárdossy László vértanú miniszterelnökünk jutott az eszembe, akit a Népbíróság elsőként ítélt halálra 1946. január l0-én. Hogy Budaházy kapcsán miért éppen ez a szégyenteljes eljárás jutott az eszembe, azonnal megtudhatja a kedves Olvasó.

Tudni kell, hogy a Bárdossy-per népügyésze egy bizonyos Major Ákos nevezetű zsidó hadbíró volt, aki Horthy-rendszer alatt, századosi rangban végezte munkáját Újvidéken. Ennek az úrnak a testvére az a bizonyos Major Tamás, aki élet és halál uraként volt ismeretes a színészi világban. Érdemes megemlíteni, hogy mikor Major Tamásnak tudomására jutott, hogy milyen szerepet vállalt testvére, soha többet nem állt szóba vele. Ugyanis ez az aljasság a soha semmilyen sérelmet el nem szenvedett "színművésznek" is túl sok volt.
Bár nem tartozik szorosan a témához, ezért csak zárójelben teszem fel a kérdést: Vajon mennyire üldözhették a zsidókat az úgynevezett Horthy-fasizmus alatt, ha egy Major Ákos századosi rangban hadbíró lehetett?

Nos, a Liszt Ferenc Zeneakadémián lefolytatott per során az ügyészurat - akinek persze nem volt képesítése polgári per lefolytatására - Rákosi elvtárs odacsúsztatott cédulákkal irányította. Mikor a Róth Manónak feltűnt, hogy Bárdossy intelligenciája Olimposzként emelkedik az ostoba és gerinctelen ügyész fölé, egy papíroson a következő utasítást adta - Maga szerencsétlen, maga barom! Nem veszi észre, hogy nincs egy szellemi súlycsoportban a vádlottal? Azonnal hallgattassa el!
Erre az önérzetet nem ismerő népügyész ráripakodott az éppen beszélő Bárdossyra, és utasította a teremszolgákat, hogy azonnal távolítsák el a vádlottat!

Kérdezem én - vajon mi változott az elmúlt 65 év alatt? Ma is ugyanúgy működnek az egymástól "elválasztott" hatalmi ágak. Ma is ugyanúgy ülnek törvényt fajukhoz és jellemükhöz méltóan ezek az urak, mint a háborút követő időkben.
Ahogy Bárdossy Lászlót, úgy lökték ki Budaházy Györgyöt is saját tárgyalásáról a kiválasztottak.

Ha érzik, hogy nincsenek elfogadható érveik, ha szellemileg alulmaradnak, nem válogatnak a módszerek között. Törvénytelen és fékevesztett módon taposnak el mindenkit, aki száz százalékig nem hajol meg világuralmi törekvéseik előtt. Ezért érdemes példát venni Budaházyról és a hozzá hasonló megtörhetetlen hazafiakról. Akik ugyanis szalonképesnek, politikailag korrektnek, tartják magukat, egyszóval nem merik kimondani az igazságot, nem merik nevén nevezni az ellenséget, azoknak sincs kegyelem. Ugyanúgy fasiszták, antiszemiták és terroristák lesznek mint azok, akik nem hívei a mellébeszélésnek. Akkor inkább felemelt fejjel érdemes mindezt elszenvedni, sem mint a porban csúszva-mászva dörgölőzni az ellenséghez.

Minden magyar embernek látnia kell, hogy Budaházy Gyuri megalázása nem egyéb, mint az egész  MAGYAR NEMZET megalázása.