Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. június 22., szerda

9.982 - Dabasi Tamás > BHKE a saját ügyfelei ingatlanait adják el

From: Dabasi Tamás

Date: 2011. június 22.
Subject: BHKE a saját ügyfelei ingatlanait adják el
To: Kutasi József Antal
 
Eddig mindenhol arról nyilatkoztak, hogy ők a bankokkal szemben az adósokat képviselik, segítik. Most kiderült, hogy piaci úton értékesítik az őket megkereső adósok ingatlanait. Azt tudtuk, hogy bankoknak közvetítettek hiteleket és váltottak ki hiteleket a banktól kapott jutalékért. De arra vetemedjenek, hogy eladják az árverés elől az ingatlanokat filléreket és lehúzzák belőle a hasznukat, ez már mindent felett áll!
Hol a rendőrség? Ez nem csalás, megtévesztés? 
A jól hangzó nevükkel Banki Hitel károsultak, gyertek csak had húzzuk le rólatok még az utolsó bőrt is, odacsalták a károsultakat?
A bedőlt hitelkárosultak ingatlanait adták el, most már terjeszkednek, mert az őket megkereső becsapott emberektől már a leadott dokumentumokból minden infót megszereztek.
Nem értjük, azt sem, hogy a rendőrség miért nem foglalja le az iratokat, amiből egyértelműen kiderül, hogy becsapták a nevükkel is visszaélve az ügyfeleiket.
 
Ez nem számít bűncselekménynek? Itt már mindent meg lehet tenni büntetlenül? 
 

Mielőtt vásárolni szeretne, tájékoztatjuk, hogy az oldalon található ingatlanok egy része hitellel terhelt, vagy már végrehajtás alatt áll. (Ezeket az információkat a hirdetések alatt nem tüntetjük fel!).
A Banki Hitel Károsultjainak Egyesülete azzal a céllal hozta létre a portált, hogy
biztonságos vételi lehetőséget nyújtson azon vásárlók részére, akik olyan ingatlant vásárolnának, amely terhelt (jelzálogjog, önálló zálogjog, végrehajtás, stb.)
Vállaljuk, hogy az adás-vétellel járó költségeket és a fennálló tartozást a minimálisra csökkentjük, ezzel is enyhítve a vevő és az eladó terheit. (tárgyalás a bejegyzett jogok jogosultjaival, adás-vételi szerződés elkészítése, földhivatali eljárásban történő részvétel)

Fentiekre tekintettel a tulajdonosok adatait nem adjuk ki 3. személynek!

A kapcsolatfelvétel úgy történik, hogy az érdeklődő adatait rögzítjük és átadjuk a tulajdonosnak, aki felveszi vele a kapcsolatot. A vásárlás további menetében az Egyesület felügyeli a vásárlási folyamatot jogi és pénzügyi szempontból.
Amennyiben valamelyik ingatlan felkeltette érdeklődését, kérjük keresse kollégánkat:

Nemetz Béla
ingatlanszakértő
Tel: +06-70-341-5264