Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. június 1., péntek

14.945 - Tisztelettel Orbán Viktor Magyarorzág Miniszterelnöke Részére !

Forrás: FACEBOOK > 
Erika Scheller hat Zoltán SzaniszlayStatus geteilt.

Tisztelettel Orbán Viktor Magyarorzág Miniszterelnöke Részére ! / titkarsag@me.gov.hu /

Tisztelt Miniszterelnök Úr, Kedves Viktor !

A megszólítást, és a későbbi hangnemet is kizárólag a legnagyobb tisztelet, és a baráti, jóérzés , 
illetve az eszmei, lelki közellállóság indokolja, s ezért kérjük, ezt így fogadd el !
Mivel rendkívül nagyra becsülünk, egészen attól a pillanattól, mikor Nagy Imre , a kommunisták által megölt mártír miniszterelnökünk koporsójánál elmondtad bátor beszédedet , s tudjuk, hogy a legjobbat szeretnéd tenni országunk-, népünk érdekében, nos ÉPP EZÉRT fordulunk hozzád figyelmeztetésünkkel !
A konkrétum !
Bevezetted a 16 % -os egységes jövedelem adót ! Tizenhat százalékot fizet, a családfő, aki három,- négy,- öt,- és több gyermeket tart el, három műszakos betanított munkásként keresett 80 000,- ft havi keresetéből, akinek a felesége semilyen munkát nem talál, tehát ennyi a jövedelmük.
De 16 százalékot fizet az 5,-10, - és több millió forintos havi jövedelemmel rendelkező is !
Azt mondjátok, hogy igen, de a többet kereső , többet is költ, s ez az ÁFA révén kiegyenlítődik !

Kedves Viktor !
Te is tudod, hogy ez a legnagyobb ámítás! Hiszen aki horribilis összegeket keres, az sem képes egy adott szint felett fogyasztani, s ezért IGENIS szinte ADÓZATLANUL vágja zsebre óriási pénzeinek jelentős részét, s a kis nyomorult meg oda fizeti a család zsíros /vagy üres/ kenyerének
árát !
De hisz erről nem kell meggyőzni titeket, hiszen nyílván nem jön be az adóbevétel,s ezért kitaláltok minden újabb adót /baleseti, biztosítási, telefon, s talán majd jön a névnap ,- a hajszín stb adó is /!
Amikor a kommunisták / szocialisták, demokratikus koalíció, stb/ elmondják, hogy a szegényeket nyúzzátok, s a GAZDAGOK LEHETSÉGES ÉS JOGOS HOZZÁJÁRULÁSÁT ORSZÁGUNK LÉTEZÉSÉHEZ NEM IGÉNYLITEK, NOS EKKOR MINDENKI IGAZAT AD NEKIK,
MERT EZ AZ IGAZSÁG ! Adócsökkentést igértetetek, de ezt CSUPÁN A NAGYON GAZDAGOK RÉSZÉRE teljesítettétek, s az átlag szegénynek bevezettetek számtalan új terhet, nem is beszélve a világ talán legmagasabb ÁFÁ-járól !
Ha tovább ezt teszitek,nem csak az ország gazdasága sínyli meg, de ELVESZÍTJÜK A KÖVETKEZŐ VÁLASZÁSOKAT, s megint jön a "komcsik" ámokfutása !

Kedves Viktor !
Mikor az IMF-el megalázkodva mégis tárgyalni kényszerültél, volt bátorságod felvállalni, hogy igen tévedtél, bár nem mondtad így ki / szerintünk jobb lett volna, ha ki is mondod, de ez részletkérdés !/
Hát könyörögve kérünk, lásd be , s mondd ki nyiltan a TIZENHAT SZÁZALÉK
fantazmagóriájának tarthatatlanságát, s azonnal változtass ésszerűen rajta !
Igenis, akiknek nagyon sok van, azok sokkal többel járuljanak a közös költégekhez!
Végül, Kedves Viktor!,vélhetően ezt nem fogadod meg,s talán el sem olvasod, de kérve kérünk akkor se taszítsd országunkat, gyermekeinket az országromboló komcsik kezébe, hanem KÉRDEZD MEG AZ ORSZÁG NÉPÉT,nem köntörfalazva, mellébeszélve,HANEM NYILTAN!
KÉRDEZD MEG EGYETÉRT E VELE,HOGY A SOK GYEREKET 80 000-ft-ból ELTARTÓ, ÉS A HAVI TÍZ MILLIÓT KERESŐ, EGYFORMÁN 16 %-ot FIZET! 

ÍGY KÉRDEZD MEG, MERT ÍGY ÉRTIK MEG AZ EGYSZERŰ EMBEREK ! ! !
KÉRDEZD MEG, ÉS FOGADD MEG AZ ORSZÁG NÉPÉNEK VÉLEMÉNYÉT!
Nagyon aggódunk, s EZÉRT EMELJÜK FEL ÓVÓ SZAVUNKAT !
Elindítjuk ezt a levelet ország-világ felé, s MINDENKI AKI ÍGY LÁTJA, TOVÁBBKÜLDI ! , MINDEN TOVÁBBKÜLDÉS EGY- EGY KIÁLTÓ KÉRÉS FELÉD , és egy vélemény nyilvánító SZAVAZAT !
A BÖLCS EMBER BELÁTJA TÉVEDÉSÉT, MEGVALLJA, ÉS KORRIGÁLJA AZT, MÍG A BALGA MEGVÁRJA, MÍG A SZAKADÉKBA ZUHAN! Csakhogy itt MI, GYERMEKEINK, ÉS UNOKÁINK A KIS EMBEREK zuhanunk a szakadékba !
NE " ITÉLJ" ERRE MINKET !

Baráti üdvözlettel ,őszinte híved
Rakonczai Károly
nyugalmazott gépészmérnök-tanár