Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. november 2., péntek

15.856 - Szórólapozó nemzetieket vegzáltak Nádudvaron a "rendőrök", egy hölgyet előállítottak 2012-10-30. 10:24 Kuruc.info

 www.nemzetihirhalo.hu *************

Szórólapozó nemzetieket vegzáltak Nádudvaron a "rendőrök", egy hölgyet előállítottak 
2012-10-30. 10:24 Kuruc.info 

Nádudvaron szórólapozó, standoló nemzetieket vegzáltak ma a rendőrök, egy hölgyet előállítottak "feloszlatott társadalmi szervezetben való tevékenység" miatt, annak ellenére, hogy nem viselte a Magyar Gárda formaruháját. Jelenleg a hajdúszoboszlói rendőrkapitányságon tartják fogva. 

Miközben Füzesabonyban, Kerecsenden, Kisnánán, Tarnabodon és végtelen számú településen folyik a cigánybűnözés háborítatlanul, a rendőröknek most is az a kiemelt feladatuk, hogy az egyetlen nemzeti párthoz tartozó vagy azzal bajtársi, testvéri szövetségben állókat vegzálja - írja szerkesztőségünknek küldött levelében Ferenczi Henrik gárdista, főkapitány-helyettes. 

Frissítés: A főkapitány-helyettes újabb levele: 

Adjon az Isten! 

Bajtársnőnket szabadon engedték, állítólag nem voltak tisztában a formaruha-törvénnyel. Ő felvilágosította őket, de nehéz, ha nem tud valaki rendőrvezetői fejjel gondolkodni... Természetesen megvádolták a szokásos feloszlatott társadalmi "maszlaggal". 

Az Új Magyar Gárda szívesen vállalja a rendőrök felkészítését, hogy ne hozzák kínos helyzetbe magukat a törvények nem ismeretével. 

Egyébként az ingyenreklámmal hozzájárultak ahhoz, hogy a bejelentett 11:00 óra előtt az összes Jobbik-kiadvány gazdára talált! 

Szebb jövőt!