Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. augusztus 17., szombat

17.572 - Tharan Marianne: Szépen összemosnak mindent, az egész cikk értelmezhetetlen, csak egy dolog derül ki: a Jobbik megint hőzöng.

Feladó: Tharan Marianne
Dátum: 2013. augusztus 17. 17:44
Tárgy: Nyilatkoznia kell a kormánynak a százmilliárdos vagyonvesztésről
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

A sajtóban napvilágot látott információk ?????
Ezek a tények? Miféle sajtó? Amikor igen gyakran ferditenek, hazudnak???
Egy politikus a sajtó információi alapján támad? Komoly ember az ilyen?
a Jobbik által elsőként jelzett, 30 milliárd forintot is meghaladó off-shore botrány nyomán is súlyos visszakövetelésekkel kell számolnia a hazai költségvetésnek.
Miféle botrány? Miért nem fejtik ki?
Miféle százmilliárd a címben? A cikkben elfelejtik elmagyarázni!
Szépen összemosnak mindent, az egész cikk értelmezhetetlen, csak egy dolog derül ki: a Jobbik megint hőzöng.
A lead még értelmes, a többi elég zagyva.
Ez lenne a profi újságirás???
Na ne már!



From: Illés György 

A Jobbik szerint nyilatkoznia kell a kormánynak a százmilliárdos vagyonvesztésről
Lázár János a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöki teendőit ellátó kormánymegbízottként hétfőn arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a korábbi elégtelen feladatellátás következményeként sürgősen ki kell dolgozni egy akciótervet, mivel 5-600 milliárd forintnyi támogatás elvesztése fenyegeti az országot. Erre való tekintettel bejelentette azt is, hogy a szerdára, tehát augusztus 14-ére kormányülés összehívását tervezi.
A sajtóban napvilágot látott információk ugyanakkor a Miniszterelnöki Hivatalt vezető államtitkár tájékoztatásához képest nagyságrendekkel súlyosabb helyzetről árulkodnak. A megjelent híradásokban ugyanis az szerepel, hogy az Európai Bizottság a Magyarországnak folyósítandó támogatások kifizetését az Európai Regionális Fejlesztési Alap, a Kohéziós alapból és az Európai Szociális Alap tekintetében is felfüggesztette írja közleményében Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője.
A Jobbik értékelése szerint a helyzet rendkívül súlyos. Nemcsak arról van tehát szó, hogy a hazánk rendelkezésére álló keretösszeg végleg elvész, hanem arról is, hogy a már folyamatban levő fejlesztések finanszírozása is veszélybe került, illetve a nyilvánvaló szabálytalanságok, köztük a Jobbik által elsőként jelzett, 30 milliárd forintot is meghaladó off-shore botrány nyomán is súlyos visszakövetelésekkel kell számolnia a hazai költségvetésnek.
Szilágyi szerint elvárható lenne, hogy a kritikus helyzetről a kormány hitelesen tájékoztassa az állampolgárokat, azonban a tegnapi kormányülésen erről a botrányról semmilyen információ nem került nyilvánosságra.
"Felszólítjuk ezért a kormányt, hogy az elmúlt évek égbekiáltó mulasztásainak és visszaéléseinek beismerését ne halogassa, s nyilatkozzon, milyen intézkedések meghozatalát tervezi a további súlyos vagyonvesztés elkerülése érdekében" - zárul a közlemény.
(Kuruc.info)


ERRE A CÍMRE: <jozsef@kutasi.eu> KÉREM A FELIRATKOZÁST, AZ ÜZENETEKET, ÉS AZ ANYAGOKAT A KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR - oldalára!