Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. augusztus 23., péntek

17.614 - Nemzeti Fejlesztési Minisztérium: A biztonságos közlekedést tanulták a gyerekek Zánkán


Feladó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 
Dátum: 2013. augusztus 22. 14:27
Tárgy: A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium heti hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium heti hírlevele 2013-08-22
Állami kitüntetéseket adott át Németh Lászlóné az államalapítás ünnepe alkalmából

Az államalapítás ünnepéhez kapcsolódóan Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter dr. Áder János köztársasági elnök megbízásából állami kitüntetéseket adott át a minisztériumhoz tartozó háttérintézmények és vállalatok munkatársainak 2013. augusztus 21-én, Budapesten.

Az összefogást erejét méltatta dr. Fónagy János augusztus 20-án, Putnokon

„Magyarország új pályára lépett, ahol a munka jelenti a boldogulás alapját, és egy erős, összetartó, érdekeit lehetőség szerint érvényesítő nemzeti közösség készül fel az elkövetkező évtizedek kihívásaira” – mondta el dr. Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára 2013. augusztus 20-án, Putnokon.

Sikeres volt a téglaépítésű társasházak energetikai korszerűsítésére kiírt pályázat

Az Új Széchenyi Terv Társasházak Energetikai Felújítása Alprogramjára beérkezett, összesített igények lefedik a meghirdetett támogatási keretet, ezért a kiíró Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2013. augusztus 16-án felfüggeszti a pályázati konstrukciót. A 2013. augusztus 21-én 00:00 óráig postára adott pályázatok még feldolgozásra kerülnek.

A biztonságos közlekedést tanulták a gyerekek Zánkán

Második alkalommal rendezte meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB), a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) és a Közlekedéstudományi Intézet (KTI) a Zánkai Közlekedésbiztonsági Napot a Zánka – Új Nemzedék Központ közreműködésével, 2013. augusztus 15-én.