Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. augusztus 24., szombat

17.618 - "Ferenc pápa vagyok, tegeződjünk" - mondta a katolikus egyház feje egy 19 éves padovai diáknak


Feladó: Pozitív Hírek
Dátum: 2013. augusztus 24. 1:26
Tárgy:,Újabb Google-képek Magyarországról,
Címzett:
Kutasi József Antal



Biciklis és hátizsákos Google-képek készülnek Magyarországról

A napokban Magyarországon is megkezdi a Google a hátizsákos, triciklis és zsúrkocsis képkészítést azokról a helyekről, amelyekről autóval nem lehet fotókat készíteni a Street View utcaképnéző szolgáltatáshoz.
bővebben>>>

A jövő atomreaktorát kutatják a magyar tudósok

Lezárult egy hároméves nemzetközi projekt, amelyben Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Nukleáris Technikai Intézetének szakemberei a gázhűtésű gyorsreaktor üzemanyag-ciklusának vizsgálatával foglalkoztak.
bővebben>>>

MEGHÍVÓ - Segíts Te is Velünk a Nógrádi Vadasparknak

2013. szeptember 7. Jótékonysági Árverés és egész napos családi program a Nógrádi Vadaspark munkájának segítésére! Kiknek szól ez a Meghívó? Szerintem Neked :)
bővebben>>>

Képeket olvastak ki közvetlenül az agyból

Az agy MRI felvételeinek egy matematikai modellen keresztüli elemzésével lehetővé vált a gondolatok minden korábbinál pontosabb rekonstrukciója.
bővebben>>>

Busójárás egész évben: Megnyílt a mohácsi Busóudvar + képek

Megnyílt a Busóudvar Mohácson, a létesítmény a nemzetközi hírű busójárás hangulatából ad ízelítőt a látogatóknak.
bővebben>>>

Klór a vízben…

A klórral nem csak ivóvíz fogyasztásakor találkozik a szervezetünk. Amikor zuhanyozunk vagy fürdünk, a meleg víz hatására pórusaink kitágulnak, így a klór a bőrön át könnyen felszívódhat. A klór jelen van még a zuhanyvíz gőzében is, ami a tüdőnkbe juthat levegővételkor.
bővebben>>>

Itt megnézheti, mi volt a lakhelyén 150 éve

Mindenkit érdekel, hol éltek a nagyszülei, dédszülei: kevés izgalmasabb személyes adat akadhat a régi időkről, mint a valahai térképek lakhelyünkről.
bővebben>>>

Bankkártyaszámokat küldözgetne a Facebook

A Facebook szinte minden napra tartogat valami fontos bejelentést, a cég láthatóan igyekszik terjeszkedni az egyszerű kommunikációs felület funkcióból azokba a műfajokba, ahol a hirdetésfogyasztáson túl más bevétel is keletkezhet. Most egy új fizetéskönnyítő megoldás körvonalazódik.
bővebben>>>

"Ferenc pápa vagyok, tegeződjünk"

"Ferenc pápa vagyok, tegeződjünk" - mondta a katolikus egyház feje egy 19 éves padovai diáknak, akit telefonon hívott fel.
bővebben>>>

A túl sok vas növelheti az Alzheimer-kór kockázatát

A túl sok vörös hús fogyasztása fokozhatja az Alzheimer-kór kockázatát, mivel növeli a vas mennyiségét az agyban - derült ki egy új amerikai tanulmányból.
bővebben>>>

Mesterséges rovarszemeket hoztak létre + videó

Svájci, francia és német tudósok baleset-megelőzéshez is alkalmazható miniatűr mesterséges rovarszemet fejlesztettek ki.
bővebben>>>

Szarajevó Szíve díj Tarr Bélának

Szarajevó Szíve díjat kapott Tarr Béla. A szarajevói filmfesztivál rangos elismerését a világhírű magyar filmrendező személyesen vette át a fesztivál nyitóünnepségén.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.