Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. augusztus 28., szerda

17.644 - Miért is Szíria? Szíria a kelet kapuja , Irán fő szövetségese , és Izrael ősi ellensége ..

Farkas Kovacsóczy 















Miért is Szíria?

Szíria a kelet kapuja , Irán fő szövetségese , és Izrael ősi ellensége .. Miért pont Szíriába akar mindenki demokráciát meg szabadságot bármennyibe is kerülne?

Szíria egy teljesen önellátó ország, semmi nemzeti adóssággal nem rendelkezik. egy olyan ország mely teljesen önellátó, az agrár ágazat számos területén export termékeket is termel.

Aleppó az ország második legnagyobb városa a gyáriparáról híres már év tizedek óta mely nem csak hogy az egész országot eltudta látni minőségi ruházattal etxtil termékekkel , de még évről évre egyre nagyobb mennyiségű árucikket exportáltak külföldre.

Nem beszélve arról hogy talán az egyik legnagyobb gyógyszer ipar az egész régióban szintén Aleppóban meg Damaszkuszban volt, kiváló minőségű gyógyszereket a nyugati árakhoz képest 80-90% al olcsóbban állították elő és hozták forgalomba.

az ország 3 évvel ezelőtt sokak szerint olyan volt leginkább mint Oroszország 1990ben , a lehetőségek ,és befektetések országa ..

Mindezek mellett Szíria az az ország melynek több mint 70 % bevétele a nemzeti hadseregre ment !

Szíria volt a harmadik legbiztonságosabb ország a világon , és Kína után a második legrohamosabban fejlődő GDP szerinti ország , Szíria helyszínileg pont 3 kontinenset köt össze Afrikát , Európát, meg Ázsiát .. Szíria az az ország mely sosem kötött békét Izraellel ..és a mai napig a botrány ellenére is az országban Iránnal ketten az egyetlen támogatói a Libanoni felszabadító hadseregnek a Hezbolláhnak , meg a palesztin felszabadító mozgalmaknak ! szintén említésre méltó hogy Szíria volt Iránnal az a két ország ki támogatta az Iraki ellenállást az Iraki nemzeti hadsereg bukása , és az ország megszállása után ..

Miért is Szíria? 
Mert a rakétákat amiket Telavivba lőttek pár hónappal ezelőtt a palesztin ellenállás tagjai azok mind szír gyártmányú, vagy fejlesztésű volt!

Miért is Szíria ? 
Szíria sokak szerint egy olyan ország melyet nem lehet hadilag megtámadni mivel olyan rakéta rendszerrel rendelkezik mely igazi fenyegetés lenne Izrael számára, nem beszélve arról hogy igen csak komoly szövetségesekkel rendelkezik mint Oroszország és Kína melyek nem csak hogy eddig sem engedték meg a Nato beavatkozását az országba de folyamatosan támogatják is az államot ahol csak lehet ..

Miért is Szíria ? 
Ha bukik Szíria akkor bukik az egész Arab ellenállás a régióban mivel az összes többi arab ország vagy hivatalosan, vagy falak mögött már rég békét kötött a cionista állammal és csak is egy arab ország meri fegyverezni a lázadókat Izrael ellen az Szíria .

Miért is Szíria ? 
Mert ha bukik akkor következhet Irán , és ha Irán bukna akkor következhetne talán egész Ázsia.

Miért is Szíria ?

, Mert Szíriát ha sikerül elárasztani iszlamista fegyveresekkel és megdőlne a mostani rendszer akkor az egész térség instabillá válna így jogot formálnának a Közel-Kelet megszállásához , meg Szíriában is létre lehetne hozni egy iszlamista rendszert mint a báb Egyiptomi , Tunéziai meg Líbiai rendszereket majd egyesíteni őket egy muszlim unióban mely leginkább az EU ra hasonlít .." és bár most sok olvasónak őrült ötletnek tűnik" csak hogy az európai médiumokban dicsőítik az iszlamista lázadókat ahogyan azt az Indipendent tette valamikor Oszama Bin Ladennel. ráadásul erre az muszlim unióra bármikor rá lehet kenni azt hogy terrorista és ezzel az ürüggyel meg is lehet sőt meg is kell szállni ! Jusson mindenki eszébe Afganisztán vagy a többi ország. Soha egyik sem jelentett igazi fenyegetést Izraelre, de még is a középkori állapotokat teremtettek a demokrácia nevében. Ha a szír hadsereg összeomlana és megsemmisülne akkor az utolsó bástya is elveszne ami még ellenáll a Cionisita agressziónak

Miért is Szíria ? 
Mert Izrael valódi hatalma nem az atom fegyverében van hanem három ország összeomlásában rejlik : Szíria , Irak , és Egyiptom . "- mondta ezt anno David Bin Gurion " Ezek közül Irak és Egyiptom már évek óta nem okoz semmiféle veszélyt Izraelre nézve.. de ha egyszer Szíria megbukik , akkor valósággá válna Izrael nagy álma a Cionista állam a Nílustól az Eufráteszig .