Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. augusztus 20., kedd

17.581 - Bóna Mária Ilona: Kiegészítés a 2013. augusztus 20-i írásomhoz


Feladó: Bóna Mária Ilona
Dátum: 2013. augusztus 20. 11:26
Tárgy: Kiegészítés az augusztus 20-i írásomhoz
Címzett:
Kutasi József Antal



KIEGÉSZÍTÉS AZ AUGUSZTUS 20-i

  http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=121449&n=furaila&blog 

ÍRÁSOMHOZ

 

A magukat szocialistának hazudók ELÁRULTÁK a MUNKÁSOSZTÁLYT, míg a velük PAKTUMOT kötő emdéef-es politikusok   http://furaila.xfree.hu/212714  ELÁRULTÁK MAGYARORSZÁGOT!  És, hogy NE KERÜLHESSEN SOHA SOR EZEN ÁRULÁSUKÉRT A SZÁMONKÉRÉSRE, BEERŐLTETTÉK MGYARORSZÁGOT AZ EU-ba, a NATO-ba!   http://furaila.xfree.hu/242747

 

Így kerülhetett sor arra a legnagyobb ÁRULÁS-ra, amikor Bajnai Gordon – területfejlesztési törvénybe bújtatva megszavaztatta azt a törvényt, amely MAGYARORSZÁGOT 11 logisztikai központra osztaná.

 Míg ez a törvény érvényben van, addig lelhetetlenség eszmét és rendszert váltani,  

http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=bmi&cikk=28#cikk 

vagy a Szentkorona országlást szorgalmazni! Mert a NATO-nak NEM ÉRDEKE!!! Az EU-nak és a NATO-nak is a HAZAÁRULÓ magukat baloldalinak hazudók hatalomra segítése az ÉRDEKÜK.

Azt nem kell mondanom ugye, hogy egy olyan kicsiny ország kicsiny népének esélye sincs semmiféle nemzetmentésre és a Szentkorona-országlásra, míg NATO- és EU-tagok vagyunk, vagy, míg ez a TERÜLETFEJLESZTÉSI TÖRVÉNY ÉRVÉNYBEN VAN!

 

Ezért, eleve öngyilkosság az esetleges ERŐSZAKRA való készülődés. Arról nem is beszélve, hogy az ERŐSZAKKAL MEGSZERZETT HATALOM CSAK ERŐSZAKKAL TARTHATÓ MEG, v. FENN. Az erőszak és a Szentkorona-országlás, pedig egymást kizáró tényezők.

 

Bóna Mária Ilona