Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. augusztus 21., szerda

17.600 - Magyarország Kormánya: Kerékpárút 367 millió forintból Veszprém és Nemesvámos között


Feladó:
Magyarország Kormánya

Dátum: 2013. augusztus 21. 18:56
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.euMagyarország Kormányának Hírlevele 2013-08-21
Kinevezték az új köznevelési intézményvezetőket

Több mint százezer diák tanul azokban az intézményekben, amelyeknek vezetői a Szépművészeti Múzeumban tartott ünnepségen ma átvették kinevezési okiratukat. Dr. Hoffmann Rózsa köznevelésért felelős államtitkár 2013. július 31-én a véleményező testületek, szervezetek javaslatait mérlegelve döntött a köznevelési intézményvezetők kinevezéséről.

Hivatalos megkeresés a Dunaferr tulajdonosaihoz

Tárgyalásokat kezdeményezett a magyar kormány képviseletében Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Dunaferr Zrt. megvásárlásával kapcsolatban.

Balog Zoltán: nehéz feladat előtt a Nemzeti Színház

Megtartotta évadnyitó társulati ülését a budapesti Nemzeti Színház szerdán. Az eseményen az emberi erőforrások minisztere arról szólt, hogy a társulat nehéz feladat előtt áll, amelynek teljesítéséhez a kulturális kormányzat minden szükséges segítséget meg fog adni.

Kerékpárút 367 millió forintból Veszprém és Nemesvámos között

Fontos elemmel bővült a Veszprém környéki kerékpárút-hálózat, amely a remények szerint tovább épül a Káli-, illetve a Tapolcai-medence irányába - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Nemesvámos-Veszprém közötti új, 367 millió forintba kerülő kerékpárút átadási ünnepségén szerdán.ERRE A CÍMRE: <jozsef@kutasi.eu> KÉREM A FELIRATKOZÁST, AZ ÜZENETEKET, ÉS AZ ANYAGOKAT A KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR - oldalára!