Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. szeptember 19., hétfő

21.348 - TERRORELHÁRÍTÓ Büntetőeljárás kezdeményezése Dr. Morvai Krisztina európai uniós képviselőnél és az ORFK vezetőjénél!


Feladó: András Béla Ferenc Sydo Tejfalussy <magyar.nemzetbiztonsagi.pjt@gmail.com>
Dátum: 2016. szeptember 18. 23:26
Tárgy: Fwd: TERRORELHÁRÍTÓ Büntetőeljárás kezdeményezése Dr. Morvai Krisztina európai uniós képviselőnél és az ORFK vezetőjénél: A BIZONYÍTOTT FAJIRTÓ TERRORIZMUS A MAGYARORSZÁGI MENZAREFORM ügyben
Címzett: jozsef@kutasi.eu



---------- Továbbított levél ----------
Feladó: András Tejfalussy <tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com>
Dátum: 2016. szeptember 18. 23:03
Tárgy: TERRORELHÁRÍTÓ Büntetőeljárás kezdeményezése Dr. Morvai Krisztina európai uniós képviselőnél és az ORFK vezetőjénél: A BIZONYÍTOTT FAJIRTÓ TERRORIZMUS A MAGYARORSZÁGI MENZAREFORM ügyben
Címzett: orfktitkarsag@orfk.police.hu, "DR. Morvai Krisztina" <krisztina.morvai@europarl.europa.eu>
Másolatot kap: guzsvann@budapest.police.hu


BIZONYÍTOTT FAJIRTÓ TERRORIZMUS A MAGYARORSZÁGI MENZAREFORM

Kimondom, hogy FAJIRTÓ TERRORIZMUS a hazai étkezési diszkrimináció, amit „Nemzeti Stop Só Program, Chipsadó, Menzareform"-nak neveznek, 2 Mózes 23/20-33. és 5 Mózes 7/1-26. szerinti, a betelepülő zsidók számával arányos tudatosan szervezett népirtás. Teljesen bizonyítva van. A hazai közigazgatás az „EU és USA bevált sózás- csökkentési gyakorlatára" hivatkozva alkalmazza ellenünk. Mi másért irtanak minket ezekkel az óhéber módszerekkel, az álkeresztény papok egyetértésével, hacsak nem azért, hogy bérencként megvalósíthassák az Izraelita Szövetségnek a zsidókat minket teljesen leigázásra, eltüntetésre felbiztató, 100 év óta érvényben lévő alábbi „zsidó migrációs tervét"?!

Szó szerint idézem az Alliance Israélitee zsidó migrációs tervét a HÍDFÕ Baráti Köre (Fabó László, 22 Hancock Street, San Francisco, CA 94114, U.S.A.) „Országhódítók" című kiadványából, Russischen Invaliden, 1910 dec. 30, 285. szám. Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet a magyar lapok is közöltek. A Weimaier Hist.-Gen. Taschenbuch, S. XII. fordítása szerint a következőket tartalmazta:

Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendő anyagi eszközötök, a párizsi szövetségünk minden erővel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk már is gyűjtéseket rendez és az adományok váratlan bőséggel folynak be a pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezéből kiragadjátok és hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tőkései erre a célra nagy összeget áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idő alatt elérhessétek."

Dokumentált tény, hogy a Magyar Tudományos Akadémia és az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat szakártói mérgezőnek híresztelték el a desztillált víz ivást. Azt is elhíresztelték, hogy életrövidítő hatású a naponta 5 grammnál több konyhasót (az abban lévő 2 grammnál több nátriumot) fogyasztás. Pedig tudják, hogy minden 1 liter víz mellé 9 gramm konyhasó és 0,12 gramm kálium pótlás optimális, mert ez a nátrium/kálium (dózis)arány felel meg az egészséges ember vérszéruma Na/K=30 természetes nátrium/kálium arányának. Emiatt pótol ennyit a fiziológiás infúziós Ringer oldat is. Ha igaz volna, hogy egészségkárosító lehet a tiszta desztillált víz és a napi 5 grammnál több konyhasó, akkor a SALSOL és SALSOLA infúziókban sem desztillált víz volna minden 1 literében 9 grammnyi konyhasóval! Napi 3 liter ilyen desztillált vizes infúzióval 27 gramm konyhasót is bejuttathatnak, közvetlenül a vérbe! A Talmud szerint a desztillált víz (tiszta esővíz) és az erősen sózott kenyér gyógyhatású, de ezt eltitkolják a nemzsidók elől.

Az is dokumentált tény, hogy 1950-ben Nobel díjat kapott három kutató, akik konkrét nátrium- és kálium dózisvariációs hatásvizsgálatokkal kétséget kizáróan bebizonyították, hogy az étkezési káliumtúladagolás és konyhasópótlás csökkentés vese-, szív- és idegméreg, életrövidítő, ivartalanító, fajirtó hatású, patkányoknál és embereknél is. Sikerült az ezt leíró szakkönyvet 7000 példányban úgy kiadni, hogy a magyar orvosok többsége nem is hallott róla. A címe: Technika a biológiában 8.. Vonatkozó fejezetének a címe: A Mellékvesekéreg biológiája (Bp. 1976 Medicina). A Nobel díjasok ezen mérési eredményeit 62 más tudományos publikációra hivatkozva adták ki! Köztük van a Magyar Tudományos Akadémia egyik előző elnöke is! A felsorolt tudományos bizonyítékokat közzétettem a www.tejfalussy.com honlapon (Videók, Email könyvek, on-line tanítás, MEHNAM 532, www.aquanet.fw.hu stb.), ezért itt nem mellékeltem.

A fentiek sajnálatosan bizonyítják, hogy a hazai „nemzeti kormány" is tudatosan betegíti, életrövidíti, ivartalanítja a magyarokat a káliumtúladagolással és sózáscsökkentéssel. Mindazokat, akik nem kóser étkezésű zsidók, vagy egyéb okból sem tudhatják a fentieket, vagy ha mégis tudnák, akkor sem tudnak védekezni, mert nincs elegendő pénzük. Az általam javasolt biológiai védekezés: Ivóvíz desztillálás és tiszta sóval a Ringer-dózisok szerinti étkezési konyhasó- és kálium pótlás. Az általam javasolt jogi megoldás: maguk a zsidók és vagy a nemzetközi bíróság helyezzék hatályon kívül a zsidókat rablógyilkosságra felbiztató mózesi, talmudi és izraelita szövetségi előírásokat. Részemről követelem!
Budapesten, 2016. szeptember 17-én.
Jogos Védelemként (Btk.) és megbízás nélküli közérdekű kárelhárításként (Ptk.), nyilvános feljelentőiratként is közzéteszi: (nemes Sydo) Tejfalussy András Béla Ferenc okl. vill. mérnök (1-420415-0215, an.: Bartha Edit), mint korábban megbízott országgyűlési és önkormányzati hatásmérés tudományi szakértő oknyomozó. Magyarország 2621 Verőce, Lugosi u. 71., www.tejfalussy.com, www.aquanet.fw.hu, tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com, +36 20 2181408

A Nemzeti Stop só Menzareformot bevezető és ma is érvényben tartó hazaáruló tömeggyilkos kormánytisztviselők elleni korábbi feljelentéseim kiegészítésére kapják: Országos Rendőrfőkapitány és dr. Morvai Krisztina EU képviselő, annak ellenére, hogy eddig ők sem segítettek büntetőbíróság elé állíttatni a magyarokat irtó zsidó- és nem zsidó terroristákat.
(Iratjel: terrorelharitas160917a)