Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. szeptember 20., kedd

21.361 - Nemzeti Hírhaló: Népszavazás, október 2. A kormány adjon garanciát! > 2016. szeptember 20. 11:13


Feladó: Nemzeti Hírhaló 
Dátum: 2016. szeptember 20. 11:13
Tárgy: [Lapszemle] AZ IGAZSÁGOT KÖTELESSÉGÜNK KIMONDANI! 
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

Nemzeti Hírháló hírlevél
2016 szeptember 20.
Zetényi Csukás Ferenc
AZ IGAZSÁGOT KÖTELESSÉGÜNK KIMONDANI!

AZ IGAZSÁGOT KÖTELESSÉGÜNK KIMONDANI!Én már csak az egyszerű emberek józanságát keresem. Én már csak a magyar ősi erényben hiszek. Én már csupán a magunkban hiszek, mert a mai magyar valóságban azonnal szélsőségesnek, nácinak bélyegzik azt, aki szívből vallja meg a hazaszeretetét.
Irredenta az, aki az elveszített szülőföld iránt érzett fájdalmáról beszél, és örökre magyar neki Kárpátalja, Erdély, Felvidék és Délvidék.
Hetero-soviniszta az, aki a mindenféle "másságok" magamutogatásait elutasítja, és az adott év júliusában nem a Budapest Pride-on vonul.

Ugyanakkor az sem ússza meg minősített rasszista jelző nélkül, aki a saját fajtáját veszi előre a sorban, és csak utána a kisebbségi közösségeket.
Aki a kényszerbetelepítés ellen ágál, az nem migráns, hanem egyenesen menekültellenes.
Az már nem is meglepő itt, hogy bűncselekmény a holokauszt tagadás, míg mindennapos a magyar gyalázás.
Azt mondják, hogy tűrj! Tűrj és hallgass, mert Brüsszelből ez a parancs!
Hát, tényleg meghasonlottunk?
Ez a te Magyarországod, ne hagyd elveszni!
Ébredjetek!
-zcsf-
***

Népszavazás, október 2. A kormány adjon garanciát!
A PETÍCIÓ CÍMZETTJE: MAGYARORSZÁG KORMÁNYA

http://citizengo.org/hu/36297-nepszavazasoktober2-kormany-adjon-garanciat

Az október 2-i népszavazás kérdése így szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

Ez mit jelent valójában? Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulásával a nép megkérdezése és akarata nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését!!

Tehát lehetőséget biztosít arra, hogy az Országgyűlés hozzájárulásával az Európai Unió nem magyar állampolgárokat Magyarországra telepítsen be, amivel a migráció kérdése nem oldódott meg, csupán a bizonytalan jövő ködébe veszett.

Az Országgyűlés semmilyen biztosítékot nem adott arra a népnek, hogy nem lesz a jövőben kötelező betelepítés, csupán arról van szó, hogy az Országgyűlés engedélyével. A kötelező betelepítés lehetősége megmaradt, ami nyilván nem véletlen. Ezzel az az üzenet mehet Brüsszelnek: Le kell kenyereznie az Országgyűlést, helyesebben annak pártjait a hozzájárulásukhoz, mert idáig Brüsszel elsősorban a magyar népet kívánta lekenyerezni!

Az Országgyűlés azért nem adott biztosítékot a magyar népnek, hogy nem akar migránst betelepíteni, mert kifejezetten a betelepítés a szándéka a nép beleszólása nélkül! Ha nem ez lenne nem hagyta volna meg a betelepítést, mint lehetőséget. Miért hagyta meg a betelepítés lehetőségét az Országgyűlés? Mert parancsot kapott idegen érdekek kiszolgálására.

Magyarországon járt az Európai Zsidó Parlament

Tehát az Országgyűlés nem a magyar érdekek, hanem a külföldi érdekek kiszolgálója. Milyen ember az, aki egy idegen érdekeket kiszolgáló, ugyanakkor a magyarokat becsapó módon népszavazást előíró Országgyűlés kezébe helyezi a sorsát?

Buta, naiv, agymosott, de semmi esetre sem bölcs, politikában járatos, nemzetközi szerződésekhez hozzáértő állampolgár. A Magyar lakosság az október 2.-i népszavazás eredeti szövegének megszavazásával elveszíti azt a jogát, hogy a későbbiekben bármilyen módon tiltakozzon a migránsok betelepítése ellen!!

Mi lett volna a szövege a népszavazásnak, ha Mi vagyunk kormányon? Az október 2-i népszavazás kérdése így szólt volna: "Akarja-e, hogy soha senki ne írhassa elő nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?" Mi a különbség a MI és az Országgyűlés népszavazási szövege között? Nagyon egyszerű: A miénk az országgyűléssel ellentétben lehetetlenné teszi a migránsok betelepítést!

A Magyar Nemzet érdekében felszólítjuk a kormányt, hogy a népszavazás szövegének egyértelmű átfogalmazása mellett adjon garanciát a Magyar népnek, hogy az október 2-ára kiírt szavazás nem az Országgyűlés kizárólagos döntéshozatalának megszerzésére irányul arra vonatkozólag, hogy az Európai Unió nem magyar állampolgárokat Magyarországra telepítsen be.

Amennyiben a kormány a Magyar nép kinyílvánított akaratát megszegi, a Fidesz-KDNP teljes stábja tisztségeikről önként mondjon le!

Kraf Ildikó, a Nemzeti Radikális Köztársasági Párt-NRKP elnöke
Medveczki Zoltán, a Magyar Környezetvédők Pártja Elnöke


Kapcsolódó:
Alakul a büdös nagy népszavazási csalás?Alakul a büdös nagy népszavazási csalás? (poldi.blog)
Nem kell mást tenni, mint két hétfői hírt egymás mellé rakni. Most, hogy egyre inkább látszik: a hatalom élet-halál kérdésének tekinti az október 2-i népszavazás sikerességét és eredményességét, lehull minden álarc. Szemérmetlenül zajlik a kampány, nem csak a milliárdokat baráti zsebekbe juttató hirdetésekkel, nem csak a közszolgálati tájékoztatás egyoldalúságával, a kollektív szervezői, kollektív agitátori, kollektív propagandista funkciók szégyentelen betöltésével.
V4-es barátaink szerint is felesleges a népszavazásunkV4-es barátaink szerint is felesleges a népszavazásunk (index.hu)
Talán nem hallott még róla: október 2-án népszavazás lesz Magyarországon a kötelező betelepítési kvótáról, illetve az ellen. Az ellen a kvóta ellen, ami nagyon úgy néz ki, hogy nem is lesz. És bár a kormány óriási lelkesedéssel kommunikálja, hogy nem vagyunk egyedül a harcban, az egész V4 mellettünk áll, azt már elfelejti elmondani, hogy a hétvégén az összes V4-es ország elmondta a pozsonyi csúcs után, hogy nincs többé kvótaügy, a kvótaügy halott, sőt, volt, aki még oda is szólt Orbánnak, hogy ugyan ne beszéljen már az ellenkezőjéről.
Nem bukhatok, mert akkor széttépnek a hiénákNem bukhatok, mert akkor széttépnek a hiénák (orditok.blog)
Szavazzatok október másodikán! Léccilécci! Kell a népszavazás, mert tudni akarom pontosan, hogy mellettem álltok! Biztos akarok lenni benne, hogy rám és csak rám hallgattok, senki másnak nem hisztek. Csak én csinálhatok hülyét belőletek és csinálok is, hetedik éve. Ne figyeljetek senki másra, csak a számat nézzétek. Amivel belehazudok a fületekbe, mert akkora barmok vagytok, hogy képtelenek vagytok gondolkodni.
Utólag elismerve: nemzetegyesítő és -védő népszavazásoknak óriási a jelentőségeUtólag elismerve: nemzetegyesítő és -védő népszavazásoknak óriási a jelentősége (fejerszovetseg.blog)
Orbán Viktor az Országgyűlésben: December 5. nélkül ma sincs kettős állampolgárság! 2016. szeptember 12-i parlamenti válasz-felszólalásában a kormánypártok által ritkán hangoztatott alapigazságot mondott ki, és aratott nagy tapsot Orbán Viktor miniszterelnök: a 2004. december 5-én az IGEN-ek győzelmével végződött népszavazás nélkül nem született volna meg 2010-ben a magyar állampolgárságot a külhoni magyarok számára is elérhetővé tevő törvény! A népszavazást kiharcoló, és az IGEN-eket győzelemre segítő Magyarok Világszövetségéről nem esett szó. Ezúttal sem.



Katasztrofális állapotban a magyar gazdaság
2016. szeptember. 17. hvg

Bár a kormány egyértelmű sikerként könyveli el Magyarország tegnapi felminősítését, de örömtüzeket nem érdemes gyújtani, mert az elemzők szerint Magyarország egyre hátrébb sorolódik az egy főre jutó jövedelemben. Most már a visegrádi országok között is az utolsók vagyunk.

Magyarország termelékenysége 2008 és 2014 között ugyan növekedett, de még mindig jócskán le van maradva a többi visegrádi országhoz képest - mondta Palócz Éva a Kopint-Tárki vezérigazgatója az 54. Közgazdász-vándorgyűlésen Kecskeméten. A Világgazdaság cikke szerint, Kopint-Tárki kutatása rámutat, hogy a belföldi tulajdonú vállalatok termelékenysége az összes méretkategóriában alacsonyabb munkatermelékenységgel rendelkeznek, mint a külföldiek. A hazai mikrovállalatok a nemzetgazdasági átlag 65 százalékát érik el, a 250 fő feletti belföldi vállalatok pedig majdnem elérik a nemzetgazdasági átlagot, vagyis rendkívül erős a dualitás. Ráadásul a néhány feldolgozóipari óriás kimagasló, az átlagot jóval meghaladó termelékenysége húzza fel az átlagot.

Rendkívül kedvezőtlen trendet látható a munkaerőpiacon is: 2005 és 2014 között az alkalmazottak száma pont ellentétesen mozog, mint a termelékenység. Vagyis sokkal több embert foglalkoztatnak a belföldi mikrovállalatok, ugyanakkor a belföldi nagyvállalatok száma és az alkalmazottainak a létszáma is csökkent. A 2000-es éven második fele óta megbicsaklott a hazai nagyobb cégek növekedése és csak a külföldi tulajdonú nagyvállalatok létszáma növekedett a legnagyobb mértékben.

A külföldi cégek közül mindannyian többet fizetnek a nemzetgazdasági átlagnál - hangsúlyozta Palócz Éva. Az átlaghoz képest kétszeresen nagyobb béreket fizetnek a külföldi nagyvállalatok, ami összhangban van a termelékenységgel is. Ráadásul Magyarországon a legmagasabb a külföldi és a belföldi cégek termelékenységének különbsége. A külföldieké háromszorosa a belföldiekének ilyen magas számot sehol sem találunk az Európai Unióban.

A magyar menedzserek szerint a termelékenységet a gazdasági környezet bizonytalansága és a szakképzett munkaerő hiánya akadályozza. Ráadásul már nem csak a szakképzett, hanem a szakképzetlen munkaerő hiányára is panaszkodnak. Ez nagyon erős bérnyomáshoz vezet a kérdés az, hogy mi lesz azokkal a cégekkel, akik az átlagnál kevesebbet fizetnek és kisebb a termelékenységük is.

Kapcsolódó:
Orbán újra a kétharmadra tör, az ellenzék már retteg a titkos trükkjétőlOrbán újra a kétharmadra tör, az ellenzék már retteg a titkos trükkjétől (nol.hu)
A Fidesz népszavazási buzgalmából több ellenzéki párt is azt szűri le, hogy előre hozott választás jöhet. Világnézetüket tekintve nincs két egymástól olyan távol álló politikus Magyarországon, mint Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor. Most mégis van amiben egyetértenek: a Demokratikus Koalíció és a Jobbik elnöke is úgy véli, Orbán Viktor előre hozott választásra készül az október 2-i népszavazás után, hogy visszaszerezze kétharmados parlamenti fölényét.
Katasztrofális állapotokról ír egy Nyugati pályaudvaron dolgozó vagyonőrKatasztrofális állapotokról ír egy Nyugati pályaudvaron dolgozó vagyonőr (24.hu)
A munkafeltételek katasztrófálisak. Pihenőidő szinte egész nap nincs, állsz, járkálsz, intézkedsz megállás nélkül. Munkaruhát nem kapsz, mindössze egy koszos, elrongyolódott, szakadt láthatósági mellényt, ami olyan büdös, mintha évekig egy hajléktalan ember viselte volna. A túlóra kötelező, minden nap menned kell, ha nem mész, fenyegetőznek, zsarolnak, szemétkednek veled. Alamizsna órabérért csicskáztatnak, 350-400 órákat dolgoztatnak.
Katasztrofális adatok - Megint csak bedőlnek a cégekKatasztrofális adatok - Megint csak bedőlnek a cégek (hvg.hu)
Pedig úgy tűnt a honi cégvilág fellélegezhet, és ha nem is a közeljövőben alapítják a legtöbb új vállalkozást, de legalább a cégtörlési hullám leáll. De nem így történt. Augusztusban 1 689 újonnan alapított céget regisztrált a cégbíróság, ami még az előző időszak alacsony cégalapítási számait is alulmúlja. Ráadásul már a július adatok alapján is mindenki a fejét fogta, hogy ilyen kevés céget még soha sem alapítottak.