Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. szeptember 27., kedd

21.409 - Thürmer Gyula a HírTV-ben > Szeptember 28-án, szerdán reggel 6 óra után


Feladó: Munkáspárt Információs Iroda
Dátum: 2016. szeptember 27. 12:56
Tárgy: Thürmer Gyula a HírTV-ben
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Thürmer Gyula a HírTV-ben


Szeptember 28-án, szerdán reggel 6 óra után a HírTV Reggeli járat műsorában Thürmer Gyulát, a Munkáspárt elnökét kérdezik a népszavazásról.


Jászszentandrás-Jászkisér: hajrá Munkáspárt!

A hétvégén Jászszentandráson heten indulnak a polgármesteri tisztségért. A Munkáspárt jelöltje Bencsik Mihály. Jászkiséren négyen pályáznak, köztük Filemon Kristóf, a Munkáspárt jelölte. (http://jaszszentandras.hu; http://www.jaszkiser.hu)

Bővebben...


Ne hallgassanak azokra, akik igyekeznek lebeszélni Önöket a népszavazásról!

Az MSZP elnöke fontosnak nevezte, hogy Magyarország - ahogy az elmúlt 12 évben - Európához tartozzon. Ezért az MSZP arra buzdít mindenkit, hogy maradjon távol az október 2-i kvótareferendumtól - mondta Molnár Gyula vasárnap Győrben. (http://mszp.hu)

Bővebben...


Bokroséknak a magyar zászló sem szent

"Kapd be" - üzente kézjellel a Kossuth téren felállított pódium plakátján a Modern Magyarországért (MoMa), hogy a kvótakampány utolsó hetének finisébe fordulva útmutatást adjon azoknak, akik nem akarnak nemmel szavazni október másodikán. (http://index.hu)

Bővebben...


Merkel még akarja a menekülteket, a német emberek pedig nem

Angela Merkel német kancellár a menekültek ügyében önkritikát gyakorol, de ragaszkodik meggyőződéséhez a menekültpolitikában. A lap szerint minél közelebb kerül a 2017-es szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás, minél inkább megveti a lábát a jobboldal új szereplője, az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű párt, annál nagyobb a nyugtalanság a CDU-ban. Így a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) és a pozíciójuk elvesztése miatt aggódó CDU-s bírálók által szorongatva Angela Merkel a migrációs politikában végrehajtott korrekció után nyíltan is elismerte, hogy történtek hibák. (http://privatbankar.hu)

Bővebben...


Elítéljük a rendőrök elleni merényletet

A járőrök voltak a szombati budapesti, Teréz körúti robbantás célpontjai, "a rendőreimet ki akarták végezni" - jelentette be Papp Károly országos rendőrfőkapitány, aki a robbantást az egész magyar rendőrség elleni támadásnak nevezte. Repeszképző anyagokkal kombinált, házi készítésű robbanószer robbant fel szombat éjszaka, az elkövető 170 centiméter magas, 20-25 éves férfi, aki világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt - ismertette. Papp Károly bejelentette azt is, hogy 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki. (http://www.kormany.hu)

Bővebben...