Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. szeptember 22., csütörtök

21.379 - Nemzeti Hírháló hírlevél: NÉPSZAVAZÁS, amit nem a nép, hanem a HATALOM kezdeményezett


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum: 2016. szeptember 22. 17:15
Tárgy: Így rimánkodik a kormány az afrikaiaknak, hogy telepedjenek már le Magyarországon
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


Nemzeti Hírháló hírlevél
2016 szeptember 22.NÉPSZAVAZÁS, amit nem a nép, hanem a HATALOM kezdeményezett 

Brüsszellel szemben csak annyit kellene tenni, hogy az Országgyűlésben meg kellene szavazni a nemzetinek mondott pártokkal együtt az alaptörvény módosítását. 
Be kellene perelni azokat a vezetőket, akik bármilyen módon fokozták a muszlim inváziót, s migrációnak nevezték el azt, ami valójában Európa iszlámosító megszállása, s ezzel a nemzetállamok legyöngítése.
 

AZ UNIÓS KVÓTA méregfogat egyből ki lehetne húzni, ha a befogadási kvótával zsarolt országok figyelmeztetnék az alább felsorolt európai országokat, hogy a volt gyarmatok CSAK NEKIK AKARJÁK BENYÚJTANI A SZÁMLÁT! 
Évszázadokig jól éltek ezek a gyarmattartók és most is élvezik a jólétet! 

ANGLIA 
FRANCIAország 
SPANYOLország 
PORTUGÁLIA 
BELGIUM 
NÉMETország 
OLASZország 

A gyarmatosításból szerzett javak arányában fizessék a JÓVÁTÉTELT, s létesítsenek belőle először békét, majd biztonságot nyújtó lakásokat és munkalehetőségeket a most háború sújtotta országokban. 
Tehát azok az országok, akik soha nem voltak gyarmatosítók, NE FIZESSENEK SEMMIT! 
Magyarország pedig végképp ne! Hazánk Európa végvára volt évszázadokig és mi lett volna, ha nem állítjuk meg a törököt-tatárt? 
Magyarországot Európa gyarmatává tették és teszik még inkább azzá, amikor egy "kvótamicsodát" akarnak lenyomni a torkunkon! Ez Magyarország halálát jelentené. HANGSÚLYOZOM! NE HAGYJUK, HOGY A VOLT ÉS JELENLEGI GYARMATTARTÓK VELÜNK FIZETTESSÉK KI A SZÁMLÁT! 
A kvótával háborút importálunk, mert a muszlimok különbözően értelmezik a vallásukat és - mint a gyűjtőhelyeken is látjuk - véres összecsapásokkal próbálnak tekintélyt szerezni maguknak. 
Én azt mondom, hogy a kötelező uniós kvóta ellen kell szavazni és Orbán Viktortól számon lehet kérni, hogy még a 2/3-addal sem szabad elfogadtatni később sem a betelepítést! 

Mert szerintem ki van csavarva a kérdés: 
AKARJA-E, HOGY AZ EURÓPAI UNIÓ KÖTELEZŐ KVÓTÁT VEZESSEN BE MAGYARORSZÁGON A 
MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉS BELEEGYEZÉSE NÉLKÜL? Nagyjából így érthető a kérdés, ha nem is betű szerint írtam. 

DE! 
Mi van akkor, ha az Országgyűlésben a Fidesz mégis megszavazza a kvótát? Mert megteheti. MEGTESZI? 

Isten ne kegyelmezzen nekik! Lelkük rajta! 

A bevándorlókat támogató és erre buzdító aktivisták figyelmébe erősen ajánlva! Sajnos óriási különbség van "menekült" és "bevándorló" között. Az utóbbiakból jócskán több van és mindkettő rendesen eltévesztette a házszámot, ugyanis nekik abban az országban kellene kopogtatni és követelődzeni, amely évszázadokon keresztül (és a mai napig) gyarmatként kizsigerelte a hazájukat - ezzel hizlalva fel saját gazdaságát. 

Nagy László /N.L./ 


Dán pszichológus: a muszlim beltenyészet katasztrófális eredményei 
január 24, 2016 amieuropank.com 

Ki gondolna erre? 

Ezt a cikket egy dán pszichológus írta, bemutat egy érdekes szempontot, amit komolyan meg kell fontolni. Kíváncsi, hogy a muzulmán emberek miért küldik gyermekeiket ide élő bombaként, és miért kell hagyni, hogy muzulmánok jöjjenek bármilyen okból Európába? Ez csak azért érdekes, mert megmagyaráz nagyon sokat arról, hogy mi történik a világban ma.A szerző (Dr. Nicolai Sennels) helyesen rámutat, ha az iszlámot hagyjuk tovább növekedni és átveszi a nyugati országokat, mint ami most történik Európában, az egész génállomány is súlyosan megsérül, és az emberiség leromlik eredményeiben. 

Cikkében is megmagyarázza, hogy miért nem ők nyertek néhány Nobel-díjat és miért nem alakultak ki új találmányok az arab világban úgy, mint a nyugati embereknél. De ami a legfontosabb az egészben, hogy elmagyarázza az őrült gyilkos fanatizmust, amit egyszerűen nem lehet megérteni. 

Dr. Nicolai Sennels egy dán pszichológus, aki már komoly kutatásokat végzett a muszlim világ egy kevéssé ismert problémájával: A muszlim beltenyészet katasztrofális eredményei, amit az első unokatestvérek közötti házasságok okoznak. Ez a gyakorlat tilos a zsidó-keresztény hagyományban, amit már Mózes idejében is büntettek, de Mohamed követőinél már folyik 50 nemzedék óta (1400 éve) a muzulmán világban. Ez a beltenyésztési gyakorlat soha nem szűnik meg a muszlim világban, hiszen Mohamed a végső példa és a hatóságok hajthatatlanok minden ilyen kérdésben, beleértve a házasságot is. 

A hatalmas beltenyészet a muszlim génállományban gyakorlatilag visszafordíthatatlan károkat tett, kiemelten az intelligenciában, a józan gondolkodásban, és az egészségben. Dr. Sennels szerint az összes muszlim közel fele a világon beltenyésztett. Pakisztánban a számok azt mutatják, hogy megközelítően 70%. Még Angliában is a bevándorlóknak közel fele az első unokatestvérével köt házasságot.Dániában a pakisztáni bevándorlók mintegy 40%-a beltenyésztett. 

A számok egyaránt elborzasztóak más fontos muszlim országokban is: 

67% Szaúd-Arábiában; 
64% Jordániában és Kuvaitban; 
63% Szudánban; 
60% Irakban; és 
54% az Egyesült Arab Emírségekben és Katarban 

A BBC szerint a pakisztáni muszlim ihletésű beltenyészet azon valószínűsége, hogy egy gyermek recesszív genetikai rendellenességekkel születik, 13X nagyobb, mint egy brit családban. Ugyanakkor míg az Egyesült Királyságban a pakisztániak felelősek 3%-ban a genetikailag hibás születésekért, Pakisztánban 33% ez az arány. 

A kockázat az úgynevezett autoszomális recesszív betegségek, mint például a cisztás fibrózis és gerincvelői izomsorvadásban 18-szor magasabb, és a halálozási kockázat miatti fejlődési rendellenességek is 10-szeresek. A beltenyésztés másik negatív következménye, hogy 100%-kal nőtt a kockázata a halvaszületéseknek és 50%-kal nőtt a lehetősége, hogy a gyermek meghal a szülés alatt.Csökkenti a szellemi kapacitást is a muszlim házasság-minta. 

Dr. Sennels szerint a kutatások azt mutatják, hogy a gyerekek a vérségi házasságok miatt elveszítenek 10-16 IQ pontot, és a szociális képességek fejlesztése is jóval lassabb a beltenyésztett babáknak.Annak kockázatát, hogy az IQ-ja alacsonyabb lesz mint 70, (a hivatalos demarkációs szint miatt a minősítés "retardált"), elképesztően (400%) megnöveli az unokatestvérek közötti házasság. (Hasonló hatások figyelhetők meg a fáraó dinasztiáknál az ókori Egyiptomban és a brit királyi családnál, ahol a beltenyészet volt a norma egy jelentős időszakban.)Dániában a nem-nyugati bevándorlóknak több mint 300%-kal nagyobb valószínűséggel nem sikerül a szükséges intelligencia tesztjük a dán hadseregbe való bejutáshoz. 

Dr. Sennels azt mondja, hogy "a tudásképesség és az absztrakt gondolkodás egyszerűen alacsonyabb az iszlám világban." 

Rámutat arra, hogy az arab világ mindössze 330 könyvet fordít le minden évben. Ez mintegy 20%-a annak, amit csak Görögországban fordítanak le.Az elmúlt 1200 éves Iszlám csak 100.000 könyvet fordított le arabra, ugyanannyit, mint Spanyolország egyetlen év alatt. 

10 török közül 7 még csak nem is olvasott egy könyvet sem. 

Dr. Sennels rámutat a nehézségekre, hogy miért nem sikeresek a muzulmánok a Nyugaton: "Az alacsonyabb IQ együtt a vallással, amely elítéli a kritikus gondolkodást, biztosan megnehezíti, hogy sok muszlim sikeres legyen a mi high-tech tudásalapú társadalmunkban." Csak kilenc muszlim volt, aki valaha Nobel-díjat nyert, és öt olyan volt aki "békedíjat." A Nature magazin szerint a muszlim országokban mindössze 10% -át hozzák létre a világ tudományos kutatásainak. (mért cikkek egymillió lakosra vetítve).Dániában (Dr. Sennels hazájában) a muszlim gyermekek nagymértékben felülreprezentáltak a gyermekek körében a sajátos nevelési igény tekintetében. 

Egyharmaduk (33%) a költséges dán iskolák által biztosított gyógypedagógiai szolgáltatást veszi igénybe; 51% -70% a testi fogyatékos muzulmán gyermekek száma Koppenhágában. 

Tanulási képességük súlyosan érintett. A vizsgálatok kimutatták, hogy az iskolás arab gyermekek szüleinek 64%-a még 10 év után is írástudatlan. 

A bevándorló muszlim diákok lemorzsolódása a dán középiskolákban kétszer akkora, mint a bennszülötteké.A mentális betegségek is egy végterméke a belterjes házasságoknak. Minél közelebb van a vérrokonság relatíve annál nagyobb a kockázata a skizofrén betegségeknek. A fokozott téboly lehet a magyarázata, hogy Dánia legnagyobb kórházában a klinikailag őrült bűnözők 40%-a bevándorlói háttérrel rendelkezik. Az USA sem mentes ettől. Dr. Sennels szerint, "Egy tanulmány alapján 300.000 amerikainál azt mutatják ki, hogy a muszlimok többsége az USA-ban alacsonyabb jövedelmű, kevésbé képzett, és rosszabb a munkahelye, mint a lakosság egészénél." 

Dr. Sennels arra a következtetésre jut: 

"Nincs kétség afelől, hogy a széles körben elterjedt hagyományos első unokatestvérek házassága a muzulmánok között ártott a génállománynak. Mivel a muszlim vallásban tiltják a nem-muszlimok közötti házasságot, az megakadályozza, hogy friss genetikai anyag kerüljön a lakosság körébe. A génállomány genetikájának okozott kárt a próféta tette, amikor az első unokatestvérével kötött házasságot 1400 évvel ezelőtt. Ennek elsöprő közvetlen és közvetett emberi és társadalmi következményei lehetnek." 

A lényeg: az iszlám nem egyszerűen egy jóindulatú és erkölcsileg egyenértékű alternatívája a zsidó-keresztény hagyománynak. 

Ahogy Dr. Sennels rámutat, az első és a legnagyobb áldozatok maguk az iszlám muzulmánok.Egyszerű keresztényi kötelesség, és a józan ész diktálta szükség, hogy megvédjük a nyugati civilizációt a pusztító iszlámmal szemben, és megállítsuk ennek a sötét és veszélyes vallásnak a terjedését. Ezeket a súlyos szociális terheket is figyelembe kell venni, amikor létrehozzák az államok politikáját és az iszlám országokból való bevándorlással kapcsolatos intézkedéseket. 

(Olvasóinktól) 

Kapcsolódó: 

LÁZÁR: ELJÁRÁST INDÍTOTTAK MAGYARORSZÁG ELLENLázár: eljárást indítottak Magyarország ellen (vs.hu)
Nem cáfolta azt a lehetőséget Lázár János, hogy Magyarország kiléphet az Európai Unióból, ha egy sikeres népszavazás ellenére is Budapestre erőltetik a kötelező kvótát - ez derült ki a politikus Magyar Nemzetnek adott interjújából. "Elképzelhetetlennek tartom, hogy Brüsszel a népszavazáson kinyilvánított véleménnyel ellentétes intézkedéseket akarjon ránk erőltetni. Az unió intézményrendszerének és döntéshozó testületeinek az EU polgárait kell szolgálniuk. 
Az európaiak kevesen vannak, ezért a migránsoknak kell adni a földeket"Az európaiak kevesen vannak, ezért a migránsoknak kell adni a földeket" (hidfo.ru)
A Világbank vezető közgazdász várományosa szerint Svédországban alacsony a népsűrűség, emiatt földet kellene adjanak a migránsoknak, ahová később újabb több millió migránst tudnának befogadni. A javaslat szerint egy Hongkong méretű területet kellene odaadjanak a menekülteknek, saját használatra. Ez vár Magyarországra is, ha fontosabb a karrier, mint a gyermekvállalás. 
Összeállt az Északi Front: négy ország eljárást akar Magyarország ellenÖsszeállt az Északi Front: négy ország eljárást akar Magyarország ellen (hvg.hu)
A pozsonyi uniós csúcs előtt egy nappal Dánia, Svédország, Finnország és Norvégia eljárást kezdeményezett Magyarország ellen, mert nem akarunk befogadni tőlük bevándorlókat - közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Nemzet keddi számában. Az Európai Tanács októberi ülésén a kormányfők hivatalosan is tárgyalnak a bevándorlás szabályozásáról, jelenleg azonban duma és szép szavak vannak, és közben osztják-szorozzák a bevándorlókat 
Harminc év múlva rettenetesen fogjátok magatokat szégyellniHarminc év múlva rettenetesen fogjátok magatokat szégyellni (24.hu)
Azért gyűltünk össze itt, ezen a napsütéses, hideg délutánon, hogy megbeszéljük, miért lett hirtelen mindenki rasszista bolond Magyarországon. Kedd este Nógrádi György, mint Lusta Dick, a rendőrzenekar, egyedül eljátszotta a teljes magyar közéletet. Elment egy lakossági fórumra, hogy elmondja a véleményét a világról és a menekültválságról. Majd, azzal zárta az estet, hogy konkrétan kijelentette, azzal lehetne megoldani a menekültválság problémáját, ha a határon kiadnák a tűzparancsot. 
Fuck you, EU! - üzeni a Fülöp-szigetek elnöke"Fuck you, EU!" - üzeni a Fülöp-szigetek elnöke (vilaglato.info)
Rodrigo Duterte, a Fülöp-szigetek júniusban hivatalba lépett elnöke rettentően felkapta a vizet azon, hogy az Európai Unió felszólította őt, hagyjon fel a droggyanúba keveredett emberek bíróságokat megkerülve végrehajtott kivégzésével.**