Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. szeptember 27., kedd

21.414 - Attila Árpád Péteri: Gémesi György és társai, nem látják tisztán a helyzetet, migráns témában.


Feladó: Attila Árpád Péteri
Dátum: 2016. szeptember 26. 20:03
Tárgy: Gémesi Györgyék tévedése !
Címzett: jozsef@kutasi.eu


GÉMESI  GYÖRGY ÉS A TEGNAPI TESTÜLETI ÜLÉSÜKÖN VELE SZAVAZÓK TÉVEDÉSE !

Olvasva a Gödöllőn történteket, szomorúan kell megállapítani, hogy Gémesi  György és társai, nem látják tisztán a helyzetet, migráns témában.

Azon lovagolnak, hogy a kormány megosztó politikát folytat s ezt ők nem támogatják! Mintha ez bűn lenne, hogy az eszementeket elválasztani igyekszik a józan, Hazájukért aggódóktól, mely utóbbiak elmennek szavazni  s a NEM-re adják le voksaikat. Hát persze, hogy azt teszik, erre tettek esküt, hisz ezer veszély leselkedik ránk,  minden más döntés esetén! Itt nem pártpolitikáról van szó, hanem az ország megmentéséről, a gyermekeink és unokáink jövőjéről. Akár szereti valaki a Fideszt, élen Orbánnal, akár nem! Most nem róluk van szó elsődlegesen! Ezt kell belátnia és megértenie minden magyar érzelmű, egészséges identitású embertársunknak, aki gondolkodásra képes és félreteszi az indulati töltésű mentalitását, a higgadt, tárgyilagos, tisztánlátást előtérbe helyezve!

Katasztrofális hibát, sőt bűnt követ el, aki a helyes, egyben  érvényes NEM szavazat helyett, bármi mást követ el, vállal magára!
Köntörfalazás nélkül kell leírnunk, aki nem megy el a népszavazásra, vagy az IGEN-re szavaz, netán szándékosan elrontja s ezzel érvényteleníti a szavazatát, az ön- és nemzetgyilkos-jelöltté avanzsál!
Amihez NINCS JOGA! Ha tükörbe néz és figyelembe veszi a realitásokat! Tisztelve múltunkat, történelmi  nagyjainkat, az EURÓPA védelméért életüket áldozó vezéreinket, harcosainkat, évezredes küzdelmünket a HAZA fennmaradásáért. Nem hozva szégyent dicső emlékükre!
A demokráciára való képmutató hivatkozás nem jelenti azt, hogy nemzetrontón,  a HAZA jelenét, valamint jövőjét veszélyeztető cselekedetet hajtson végre, bárki, meggondolatlanul, bárkik által erőltetve, bármilyen szándéktól vezérelten!
Nézze csak meg mindenki részletesebben, a Nyugat-Európában történtekről szóló írásokat, híreket, videókat s egyéb tudósításokat !
Hát kinek jó ez? Mi szükség lenne erre minálunk is és milyen célzattal, ép ésszel  értelmezhető indoklással?
Senkinek, aki felelősen gondolkodik és disztingválásra képes, a helyes és helytelen döntés között 
Minden további kommentár nélkül másolom be az ORIGÓ cikkét !

Péteri Attila Árpád
MJB elnökségi tag
/MJB = Magyar Justitia Bizottság/