Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 19., vasárnap

3.037 - Fáber Károly: Orbán Viktor a Tusnádfürdőn mondott beszédében vagy óriásit tévedett, vagy ha nem, az bizony nagy baj!

 

Von: Rendszerváltó Fórum
Gesendet: vasárnap, 2009. július 19. 22:31
An: Kutasi József

Betreff: Orbán tévedése a szélsőségekkel kapcsolatban

 

Orbán tévedése a szélsőségekkel kapcsolatban

 Orbán Viktor a Tusnádfürdőn mondott beszédében vagy óriásit tévedett, vagy ha nem, az bizony nagy baj! Kijelentette ugyanis, hogy Magyarországon a szélsőséges liberális politika létrehozott egy szélsőséges jobboldalt. 
 Először is, keresve sem találhatunk szélsőséges jobboldalt, mivel az általa név szerint részletezve ugyan nem említett, de sejtetett személyek, és szervezetek az a nemzeti oldal, amelynek politikáját, retorikáját, stratégiáját a Fidesz rendkívüli módon, időnként pontosan másolva igyekszik magáévá tenni. A probléma az, hogy egy globalista, és helyenként liberális párt nem képes a lépést tartani. Minden mozdulatát megköti ugyanis az a globális érdekszféra, amely lényegét tekintve ugyan az, mint ami az összes többi jelenlegi parlamenti pártot uralja. Olvassunk csak bele az „Erős Magyarország” című programjukba! A retorika hajaz a nemzeti oldalnál megismertre, de a lényeg ugyan az, mint a levitézlett „Konvergencia Program” esetében. Minden centet vissza bűntető –vagy uzsora- kamatostól, a magyar érdekekre károsan ható összes multi kedvezményezettsége, és –csak!- nevezzük meg a bűnösöket. 
 Ezek után, gondolom érdekes megnézni a youtube-on, amint Orbán dicshimnuszt „dalol” Gyurcsányról, majd megtekinteni, amikor elmondja, hogy a szélső jobb is létrejött. Gondolkodó embereknek nem is kellene ezt a cikket tovább olvasniuk, mivel ennyiből is nagyon jól tudják, honnan is fúj a szél. 
 Másodszor, a szélsőséges jelző csak arra, azokra ragasztható, akik az ország, a nemzet ellen tettek, tesznek, vagy fognak tenni. Ugye kedves Viktor, nem kell most ismét felsorolnom, mennyi ilyen írható az Önök számlájára is?
 Harmadszor, a nemzeti politikai erők a magyar hagyományokra, a köz iránti erkölcsiségre, a hazafias érzelmekre épülve mindig is léteztek, csak hol halállal, hol más megtorlásokkal, a mai napig tesznek róla a globális érdekeket kiszolgálók, hogy elnyomásban, csendben, és elfeledetten maradjon. Ez most sincs másképp, mivel sem az MSZP,SZDSZ,MDF hátterű, sem a Fidesz-KDNP hátterű médiákban nem kaphat igazán szót a nemzeti oldal. Ez utóbbi fennhatóság alá tartozókban ritkán mégis, de csak olyasmivel, amellyel rész, vagy a számukra politikailag kívánatos információk kerülnek a közönség elé.
 A magam részéről sajnálatosnak, és felháborítónak tartom a beszéd egy részét, és nem tudom mire vélni. Mi ez Orbán úr, fricska, vagy hadüzenet?

Fáber Károly > Rendszerváltó Fórum > Web: refor.extra.hu > E-mail: refor@mailbox.hu

-------------------------------------------------