Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. július 31., péntek

3.123 - Dobrotka Béla Kaposvár, 2009. július 30: Nekem teljesen mindegy ki mit mond rá egészen addig, amíg én ezt így érzem, látom és tapasztalom.

A Magyarok Szövetsége jelene és jövője

Mint minden ember fejében a gondolatok születnek a kimondott és abból született ki nem mondottakból. Sokan támadják - védik Vukics Ferencet, hogy ez az ember ki és hol tanít, mit gondolnak mások róla stb.

Igaz először én is a megszeppenők táborába sodródtam, mert az előítélet él mindenkiben a sok csalás és becsapás következményeként. Úgy nőttünk fel, ami igaz volt arról suttogni kellett, nehogy bajunk legyen abból - amit apánk és nagyapánk igazságnak mondtak, de nem ismerte el az akkori politikai elit.

Azt használják ki most, hogy a suttogás, akkor az igazságról szólt, a módszert alkalmazzák, de a hazugságra!

Vukics Ferenc elsősorban nálam - ember. Aztán a tettei által határozom meg, hogy milyen ember. Nálam egy jelzőt kapott - jó ember. Ennek van még fokozata és a tettei alapján - tettre kész jó ember.

Nekem teljesen mindegy ki mit mond rá egészen addig, amíg én ezt így érzem, látom és tapasztalom.

Mi lehet a gond egy külső, mondjuk ki - az ellenfél szemével, Vukics Ferencről és a Magyarok Szövetségéről.

Veszélyes ember ez a Vukics Ferenc, veszélyes, mert ért a hadisághoz, nem kicsit az egyszer biztos! Elég lenne, ha Vukics Ferenc - csak - egy egyszerű politikusi adottságokkal lenne megáldva s ezzel az ellenfelek sem látnának benne erőt.

Nemcsak fizikai ereje van, de ráadásul beszédkészsége is megvan. Ezt arra használja és arra tudja használni, ami nekünk jó. Nekünk a Magyarok Szövetsége jó, mert az egységet, az összefogást tűzte ki céljául a Magyar Nemzet felemelkedésére.

Kinek áll érdekében, hogy a Magyar Nemzet erős egyéniséget kapjon?

500 éve senkinek, ezt tudhatjuk, mert azóta döngölnek bele minket saját anyaföldünkbe módszeresen és kitartóan.

Lett egy Horthynk, akit elhallgatnak manapság, holott egy ilyen karizmára van szükségünk....ő is értett a hadászathoz.....ráadásul nagyon-nagyon sikeres is volt....gyalázatos Trianon és a világháború után 17 év alatt Európa vezető államai közé emelte Magyarországot 3. legerősebb pénzt csinált. Ezek makacs tények. Esetleg a zsidóság is elismeri és tiszteli Horthy Miklóst, mert megmentette őket. Igen, de ezt is elhazudta az akkori politikai elit s a mostani miért hallgat erről is?

Ha én a Magyarok ellen szeretnék tenni, akkor nekem Vukics Ferenc sajnos nem felel meg, mert erős is, ért a hadi tudományokhoz, nagyon képzett és ráadásul rohadtul szereti Nemzetét és Istent is viszonzással, szereti.

Ha Magyar Nemzet ellen szeretnék tenni, akkor nekem a megvehető politikusok kellenek (külföldön iskolázom be a gyerekét, akikből lesz majd egy politikusi elit, betöltve kormányzói és ellenzéki szerepet s ezzel uralhatom a kiválasztott nemzetet - Magyarországot - felvásárlási céllal), mert semmihez sem értenek s ezáltal kiszolgáltatott vezetők nélküli Nemzetet kapnék a kezembe és valljuk be, ezen az úton haladt eddig Magyarország, Horthy utáni időszaktól számítva - napjainkig.

A Magyarok Szövetsége nemkívánatos mindazoknak, akik eladták (volna) Magyarországot! Se a kormánypártnak se az ellenzéknek. Miért nem áll mellénk a politika és miért határolódunk el a politikától? A válasz egyszerű, mert az a helyzet ahova sodrottunk, csak és kizárólag a politikának - politikusoknak tudható.

Az egyház is kinyilatkoztat, hogy nem támogatja a Magyarok Szövetségét, mert kápolnát mer építeni (nem rombolni, hanem építeni) Bösztörpusztán az egyház hozzájárulása nélkül. A Teremtő Istenünk szeretetét és fia Jézus a megváltó urunk szeretetét meg sem említik vele együtt SzűzAnyánkat sem, de a papi és az egyházi szeretetet azt igen - elszomorító az egyház képviselőinek hozzáállása. Természetesen nem foglalunk állást ezzel szemben, mert Isten erejét segítségét kaptuk és kapjuk mindvégig. Nem véletlen, hogy az egyház kitermelte a reformációt és megannyi felekezet akik eltávolodtak az egyháztól és erősebben közeledtek Istenhez.

Horthy Miklós és Vukics Ferenc? Nekem tetszik ez a párosítás. Nem szeretnék senkit érdemtelenül az elöljáróim közt tudni.... de aki megérdemli, annak ott a helye.

Beszéltem az országban elismert emberekkel és vegyesen kérdeznek. A kérdések üzenete a Magyar Nemzet valós vagy valótlan féltése - nem teszek különbséget a céljaikban, mert engem nem a hordószónokok szavai győznek meg, hanem a tettek.

Minden kérdezőnek azt mondom, hogy nem Vukics Ferencről szól a Magyarok Szövetsége. Mindenkitől azt kérdezem, hogy most ott van-e Vukics Ferenc a mi beszélgetésünknél. Nem látható, mert nincs ott. Viszont volt és van egy ember, aki ezt megteremtette sokad magával, és ha csak ennyit tett volna, már megérte, mert megismertünk sok-sok embert. Megtaláltuk a Nemzetben gondolkodókat és tesszük a dolgunkat a Nemzetért.

Az erőt a Nemzeti egység adja és ki fogja termelni magából - vezetőit.

Most ez is egy feladat lesz, hogy észrevegyük az arra alkalmast és azt mondjuk, hogy:

Te vagy az , akit mi a vezetőnknek választunk, megkapod a bizalmat s arra kérünk, hogy minden erőddel a Magyar Nemzet Érdekét képviseld itthon és külföldön egyaránt. Erősítsd meg esküvel a Szent Koronára a Magyar Nemzet javára, Isten téged úgy segítsen. Amen.

2009.07.30.
Dobrotka Béla Kaposvár